27.04.18

Президент підписав Закон, яким посилюється контроль за державним кордоном України

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України Закону України щодо забезпечення прикордонної безпеки держави».
У рамках робочої поїздки на Чорнобильську АЕС Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом підготовки сховища відпрацьованого ядерного палива до проведення «гарячих» випробувань та обробки відпрацьованого ядерного палива з реакторів №1, 2, 3 ЧАЕС з метою подальшого зберігання.
У 32-і роковини трагедії на Чорнобильській атомній електростанції Президент Петро Порошенко здійснив робочу поїздку на ЧАЕС та вшанував пам'ять відважних ліквідаторів аварії на четвертому енергоблоці АЕС.
Під час візиту наЧорнобильську АЕС Президент Петро Порошенко повідомив, що на грудень 2018 року заплановано уведення в експлуатацію нового безпечного конфайнмента, а об'єкт «Укриття» буде перетворений на екологічно безпечну систему.
«Аварія на Чорнобильській станції породила велику кількість проблем, що з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають. І це потребує наших рішучих і об'єднаних дій. Дій працівників станції. Дій ліквідаторів і всієї України і української влади і дій всього світу», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу на заходах присвячених 32-м роковинам аварії на ЧАЕС.
Президент Петро Порошенко вручив державні нагороди працівникам Чорнобильської атомної електростанції та ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС під час робочої поїздки на станцію.
«Два роки тому, коли відзначали тридцяті роковини трагедії, ми дійшли висновку що потрібні зміни філософії у ставлення до цієї катастрофи, і зміни філософії до забрудненої території – 30-ти кілометрової зони», - сказав Петро Порошенко під час наради з питань удосконалення державної політики щодо відродження територій, що зазнали радіоактивного забруднення та соціального захисту постраждалих осіб внаслідок Чорнобильської катастрофи.
«З повноцінним стартом реалізації будівництва сховища наша держава отримає ще одну – ядерну незалежність від Росії», - сказав Президент.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України "Про ратифікацію Гарантійної угоди (Проект доступу до довготермінового фінансування) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку", що прийнятий Верховною Радою 5 квітня.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.