08.12.16

Президент доручив розробити комплекс заходів на 2017 рік щодо активізації реформування місцевого самоврядування

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Документ визначає одним із пріоритетів розвитку держави на 2017 рік підвищення правової, організаційної та фінансової спроможності місцевого самоврядування в Україні та покликаний вивести у наступному році процес добровільного об'єднання територіальних громад на завершальний етап.
Президент Петро Порошенко провів телефонну бесіду з обраним Федеральним Президентом Республіки Австрія Александером Ван дер Белленом та привітав його з перемогою на президентських виборах, що відбулися 4 грудня.
Президент Петро Порошенко підписав Указ № 547/2016 «Про річні національні програми під егідою Комісії Україна – НАТО», яким запроваджує новий порядок розроблення річних національних програм співробітництва України з НАТО (РНП) та оцінювання результатів їх виконання.
Запровадження положень Закону дозволить забезпечити якісну підготовку до пісенного конкурсу «Євробачення» з дотриманням визначених строків виконання робіт та створить умови для оперативного прийняття управлінських рішень у сфері публічних закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для підготовки та проведення цього заходу.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.