31.12.16

Президент підписав Закон про запровадження мораторію на здійснення держнагляду у сфері господарської діяльності до кінця 2017 року

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України №1728-VIII «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», прийнятий Верховною Радою України 3 листопада 2016 року.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі із Головою Комітету Верховної ради з питань податкової та митної політики Ніною Южаніною та Міністром фінансів України Олександром Данилюком підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Митного кодексу України» та Закону «Про розвиток літакобудівної промисловості» щодо підтримки літакобудівної галузі» та Закон «Про внесення змін до розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо підтримки літакобудівної галузі».
Співрозмовники обговорили стан та перспективи двосторонніх відносин, зокрема домовилися активізувати політичний діалог на всіх рівнях.
Президент Петро Порошенко провів зустріч із делегацією Сенату Сполучених Штатів Америки на чолі з сенатором Джоном Маккейном. Президент нагородив сенатора Джона Маккейна орденом Свободи та відзначив орденом Ярослава Мудрого сенатора Ліндсі Грема за вагомий персональний внесок у зміцнення відносин між Україною та Сполученими Штатами Америки.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.