10.12.16

Звернення Президента до Українського народу з нагоди Міжнародного дня прав людини

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Права людини і громадянина в Україні є однією із найважливіших суспільних цінностей. В умовах російської агресії проти України проблема захисту прав і свобод людини постає особливо гостро. І в цьому питанні нашу державу підтримує увесь цивілізований світ.
Петро Порошенко  подякував Прем'єр-міністру за незмінну підтримку Японією територіальної цілісності та суверенітету України, в тому числі в рамках головування країни у «Великій сімці». Петро Порошенко привітав також позицію Японії щодо збереження політики міжнародних санкцій проти країни-агресора. В цьому контексті Сінзо Абе наголосив на важливості виконання Мінських домовленостей.
Дружина Президента України Марина Порошенко приєдналася до глобальної освітньої акції #ГодинаКоду (Hour of Сode), яка проходить в рамках світового тижня інформатики з 5 по 11 грудня. Пані Марина відвідала відкритий урок у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 41 ім. З. К. Слюсаренка та разом з учнями інклюзивного класу ознайомилася з основами програмування.
Президент України відзначив активізацію двосторонніх контактів на найвищому рівні, спільно досягнуту з Президентом Болгарії. Петро Порошенко висловив вдячність Росену Плевнелієву за особисту принципову позицію на міжнародній арені щодо протидії російській агресії проти територіальної цілісності України.
Департаментом інформаційних технологій Адміністрації Президента України у Національній раді впроваджено автоматизовану систему електронного документообігу (СЕД), яка забезпечує електронний процес узгодження  документів. Ця система дозволяє реалізувати концепцію «безпаперового діловодства».
Розроблений експертами Ради з питань судової реформи при Президенті України Проект Закону України «Про Конституційний суд України», підтримала Венеціанська комісія на засіданні 9 грудня 2016 року. У Висновку Венеціанської комісії зазначається, що «проект Закону, що імплементує зміни до Конституції, є значним кроком вперед у впровадженні європейських стандартів у конституційній юстиції».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.