13.12.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глави двох держав проведуть зустріч віч-на-віч, а також візьмуть участь у засіданні Ради Президентів України та Литовської Республіки, за результатами якої заплановано підписання українсько-литовських двосторонніх документів.
Відносини між Україною та Литовською Республікою офіційно набули рівня стратегічного партнерства. Україна та Литовська Республіка демонструють рішучу налаштованість надалі зміцнювати їх стратегічне партнерство на засадах взаємної довіри та поваги, відкритості та всебічного співробітництва на благо народів обох держав.
У присутності Президента України Петра Порошенка та Президента Литовської Республіки Далі Грибаускайте, яка перебуває з робочим візитом в Україні, було підписано низку документів щодо розширення двосторонньої співпраці між державами.  
Глава держави повідомив, що досягнуті домовленості за всіма напрямками подальшої українсько-литовської співпраці зафіксовані у підписаній сьогодні «дорожній карті» розвитку стратегічного партнерства, яка передбачає чіткі кроки у 2017 та 2018 роках. «Цей документ – змістовний і чіткий план нашої спільної взаємодії», - наголосив він.
Президент Петро Порошенко подякував Литві за підтримку Мінських угод. «Ми надзвичайно цінуємо послідовну позицію Литви на підтримку чіткої імплементації Мінських угод і тої величезної ролі, яку грають Мінські угоди у встановлені миру», - сказав Петро Порошенко на спільній прес-конференції за підсумками переговорів із Президентом Литви Далею Грібаускайте.
Президент Петро Порошенко разом з Президентом Литви Далею Грібаускайте взяли участь у другому Українсько-литовському економічному форумі. Глава Української держави запросив литовський бізнес інвестувати в Україну.
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.