29.09.16

ОБСЄ надає підтримку Національній раді реформ: від автоматизації засідань до підтримки діалогу заради реформ

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Вклад ОБСЄ у прогрес реформ в Україні є результатом втілення досвіду та можливостей Організації задля підтримки комплексного та всебічного діалогу стосовно порядку денного реформ. Про наміри продовжувати плідну співпрацю у заданому напрямку сьогодні під час зустрічі говорили Координатор проектів ОБСЄ в Україні Вайдотас Верба та Заступник Глави адміністрації Президента України, секретар Національної ради реформ Дмитро Шимків.
Президент підписав Закон України № 1486-VІІІ «Про внесення зміни до статті 9 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» щодо забезпечення рівності прав військовослужбовців на грошове забезпечення», прийнятий Верховною Радою України 6 вересня 2016 року.
Глава держави підписав Указ №414/2016 "Про утворення військово-цивільної адміністрації", відповідно якого утворюється Мар'їнська районна військово-цивільна адміністрація Донецької області.
«Один з визначних політиків Ізраїлю, лауреат Нобелівської премії миру, добрий друг України, чиї справи в ім'я процвітання своєї країни знайшли заслужене місце в історії нації. Шимон Перес - видатна постать у глобальному масштабі, адже він завжди докладав максимальних зусиль для підтримки миру та ставив принципи честі та поваги до людської гідності понад усе! Тому це втрата не лише Ізраїлю, але й усього світу», - зазначив Глава держави.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 1490-VIII «Про внесення зміни до Закону України «Про ратифікацію Конвенції про права інвалідів і Факультативного протоколу до неї», прийнятий Верховною Радою 7 вересня.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Міністром торгівлі Сполучених Штатів Америки Пенні Пріцкер, яка перебуває з робочим візитом в Україні на чолі делегації США на заходах з ушанування 75-х роковин трагедії в Бабиному Ярі.
«Сьогодні у цій справі Міжнародною слідчою групою поставлена крапка – вони підтверджують, що падіння літака було спричинене вибухом бойової частини, встановленої на ракеті, випущеної російським зенітно-ракетним комплексом «БУК». Доведено, що «БУК»-вбивця потрапив на нашу територію з території Російської Федерації. Після злочину, коли терористи намагалися сховати свої сліди, цей «БУК» був терміново вивезений за українсько-російський кордон», - заявив Глава держави.
Лідери скоординували підходи щодо завершення ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, а також якнайшвидшого схвалення Європейським Парламентом та Радою ЄС рішення про запровадження безвізового режиму для громадян України.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.