01.09.16

Ми сподіваємось, що з 1 вересня замовкнуть гармати – Президент про ініціативу припинення вогню

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Сьогодні наші партнери із Франції та Німеччини підтримали ініціативу України. Зараз всі чекають відповіді від однієї людини – від Путіна, який несе відповідальність за агресію, за вбивства», - сказав Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Донецької області взяв участь у відкритті реконструйованого дитячого садка «Аліса».
Глава держави підкреслив, що це означитиме завершення виконання умов в рамках програми співпраці з МВФ та завершення виконання зобов'язань щодо надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом.
«Центр надання адміністративних послуг – це новий символ Маріуполя, символ прозорої і ефективної влади – державної і місцевої. Мені приємно, що це є обличчя української влади», - сказав Глава держави.
Президент Петро Порошенко відвідав «Металургійний комбінат «Азовсталь», де ознайомився з роботою доменної печі №4 після капітального ремонту.
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про деякі питання Національної академії державного управління при Президентові України», яким призначив Василя Куйбіду президентом Національної академії держуправління.
Заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків повідомив про результати четвертого засідання Національної Ради Реформ. «Продовження впровадження системи ефективного регулювання, спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій в Україну – ось неповний перелік акцентів на найближчий час», – зазначив він.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.