18.09.16

За кожне врятоване людське життя вам будуть вдячні довіку сім'ї, рідні, друзі – Президент привітав рятівників із професійним святом

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко на урочистостях з нагоди Дня рятівника наголосив, що це одна із найблагородніших професій і рятівники заслужили повагу суспільства самовідданою працею, високим професіоналізмом, вірністю службовому обов'язку.
Президент Петро Порошенка наголошує, що реформи, які  розгортаються в країні по десятках напрямків, не можуть оминути і Державну службу України з надзвичайних ситуацій.
З нагоди Дня рятівника Глава держави вручив державні нагороди України рятівниками, які відзначилися в ході рятувальних операцій та під час виконання ними своїх обов'язків.
В День рятівника Президент Петро Порошенко відвідав навчальний полігон ДП «Мобільний рятувальний центр ДСНС України» у Київській області, де оглянув можливості пожежно-рятувальних сил під час проведення операцій з ліквідації надзвичайних ситуацій.
Співрозмовники домовилися продовжити координувати зусилля для виконання Москвою безпекових умов Мінських домовленостей і припинення російської агресії проти України.
«Дорогі, Володимире, Юрію, ласкаво просимо додому», - сказав Президент звільненим українцям Володимиру Жемчугову та Юрію Супруну в Науково-практичному центрі профілактичної та клінічної медицини Державного управління справами, куди їх доставили.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.