27.09.16

Україні потрібна європейська та трансатлантична солідарність у боротьбі за свою державу - Президент

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко закликає європейські країни зберігати єдність та бути солідарними з Україною.
Президент Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради проект Закону України «Про Вищу раду правосуддя», завданням якого є імплементація змін до Конституції щодо правосуддя, які набирають чинності 30 вересня 2016 року, в частині функціонування нового конституційного органу – Вищої ради правосуддя.
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про звільнення в запас військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, призваних під час третьої черги часткової мобілізації відповідно до Указу Президента України від 14 січня 2015 року №15».
Президент Петро Порошенко переконаний, що на майбутніх президентських виборах у США американці оберуть лідера для підтримки свободи, демократії, цінностей у світі.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю американському телеканалу CNN розповів про російську військову присутність на окупованих територіях на сході України та назвав кількість техніки.
27 вересня 2016 року Президент України Петро Порошенко проведе переговори з Президентом Держави Ізраїль Реувеном Рівліним, який перебуває в Україні з державним візитом.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.