14.09.16

Президент вручив сертифікати на квартири військовослужбовцям Державної спеціальної служби транспорту у місті Дніпро

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко вручив сертифікати і ключі від квартир двадцяти чотирьом військовослужбовцям Державної спеціальної служби транспорту під час робочої поїздки до Дніпропетровської області. "Мені приємно, як Президенту і Верховному головнокомандувачу, звітувати перед суспільством, що майже 2,5 тис. квартир були за ці два роки передані військовим лише в ЗСУ, ще понад 2 тис. - підрозділам Нацгвардії, СБУ, вашої служби і прикордонникам», - зазначив Петро Порошенко.
У рамках робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті нової будівлі дошкільного навчального закладу "Дивосвіт", що у селі Слобожанське Дніпровського району.
14 вересня Президент України Петро Порошенко проведе зустріч з Міністром закордонних справ Німеччини Ф.-В. Штайнмаєром та Міністром закордонних справ Франції Ж.-М.Еро. У цей же день Глава держави прийме Державного секретаря у закордонних справах та справах Співдружності Великої Британії Б.Джонсона. Відбудеться також окрема бесіда Президента України з Міністром закордонних справ Польщі В.Ващиковським.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Дніпропетровської області відвідав музей АТО «Шляхами Донбасу», який створений у Дніпрі на базі національного історичного музею ім. Д.І.Яворницького за ініціативи учасників АТО Дніпропетровщини.
Президент Петро Порошенко під час засідання Ради національної безпеки і оборони України наголосив на тому, що соціальні стандарти мають бути підвищені.
«Ключова позиція, яку ми маємо забезпечити цим проектом державного бюджету  - 5% ВПП мають бути зафіксовані на видатки оборони і безпеки», - підкреслив Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оброни України.
Президент Петро Порошенко наголосив, що в Державному бюджеті 2017 року має бути передбачено фінансування будівництва Музею воїнам-АТО та Музею Героям Небесної Сотні.
Президент Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оброни України визначив одним із пріоритетів бюджетного фінансування будівництво доріг.
Президент Петро Порошенко наголошує на важливості та необхідності продовження санкцій проти Росії.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.