02.09.16

Президент вшанував пам'ять співробітників і студентів КПІ, які віддали життя під час Революції Гідності та в ході АТО

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко відвідав Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» з нагоди Дня знань та початку нового 2016/2017 навчального року.
Президент Петро Порошенко оглянув презентації інноваційного середовища «Polyteco Science City» (PSC) та декількох стартапів у виставковій залі Наукового парку «Київська політехніка» Державного політехнічного музею при Національному технічному університеті України «КПІ».
«За 12 годин і 5 хвилин цей режим дотримується. На фронті не стріляють», - сказав Петро Порошенко і нагадав, що 26 серпня за його дорученням українські представники у тристоронній контактній групі запропонували встановити з 1 вересня  режим повного припинення вогню.
«Університет  зараз відіграє надзвичайно важливу роль у зміцненні обороноздатності держави», - наголосив Петро Порошенко та подякував вченим та студентам університету за унікальні розробки, які підвищують рівень обороноздатності нашої держави.
Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала урочистості з нагоди початку нового навчального року в двох школах Запорізькій області, які цього року вперше відкрили свої двері для «особливих» першокласників.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.