01.07.16

Президент розпочав офіційний візит до Болгарії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Програмою візиту передбачені переговори Петра Порошенка з Президентом Болгарії Росеном Плевнелієвим та Прем'єр-міністром країни Бойко Борисовим. Планується також підписання низки двосторонніх угод, спрямованих на зміцнення співробітництва між Україною та Болгарією у різних сферах.
В рамках офіційного візиту Президента Петра Порошенка до Болгарії, під час переговорів делегацій країн було підписано низку двосторонніх документів про співпрацю в різних сферах.
Президент Петро Порошенко наголошує, що результати референдуму Brexit не заважають євроінтеграції України.
Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна розвиває свою активну співпрацю з НАТО та реформує сектор оборони і безпеки. 
Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна вдячна Болгарії за підтримку її територіальної цілісності та незалежності, а також за співробітництво в рамках міжнародних організацій.
Президент Петро Порошенко переконаний, що Україна та Болгарія мають добрі перспективи розвитку двостороннього співробітництва. "Наші зустрічі сьогодні, цей візит і реалізація спільних домовленостей відкриють нові перспективи для подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва між Україною і Республікою Болгарія", - сказав Глава Української держави під час спільної заяви для ЗМІ з Президентом Болгарії Росеном Плевнелієвим.
У ході офіційного візиту до Республіки Болгарія Президент України Петро Порошенко провів переговори з очільником болгарського Уряду Бойко Борисовим.
У рамках офіційного візиту до Болгарії Президент Петро Порошенко та Президент Республіки Болгарія Росен Плевнелієв взяли участь в урочистому відкритті пам'ятника Тарасу Шевченку у Софії.
Президент Петро Порошенко за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові відзначив орденом "За мужність" І ступеня відомого українського оперного співака Василя Сліпака (посмертно).
Під час офіційного візиту до  Республіки Болгарія Президент Петро Порошенко відвідав поранених українських військовослужбовців, які проходять курс лікування та реабілітації в цій країні. "Вами тут дуже пишаються. Лікарі кажуть, що ви справжні солдати які воюють не лише за свободу України, але й за свободу Європи і захищають не лише Україну, а і Європу", - звернувся до військових Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.