15.07.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У Баку відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Петра Порошенка та Президента Азербайджану Ільхама Алієва.

http://www.president.gov.ua/news/vidbulasya-oficijna-ceremoniya-zustrichi-prezidentiv-ukrayin-37643

У рамках візиту Президента України Петра Порошенка до Азербайджанської Республіки було підписано низку документів, спрямованих на поглиблення двостороннього співробітництва країн.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-azerbajdzhan-pidpisali-nizku-dvostoronnih-dokume-37645

Президент України Петро Порошенко та Президент Азербайджанської республіки Ільхам Алієв на спільній прес-конференції повідомили, що сьогоднішні переговори у Баку були результативними, практичними і змістовними.

http://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-azerbajdzhanu-domovilisya-pro-posilen-37647

Президент Петро Порошенко в рамках офіційного візиту до Азербайджанської Республіки обговорив з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим перспективи співпраці у паливно-енергетичній сфері.

http://www.president.gov.ua/news/peregovori-petra-poroshenka-ta-ilhama-aliyeva-ukrayina-i-aze-37649

"Хочу з приємністю констатувати спільність поглядів Києва і Баку на актуальні проблеми глобального і регіонального порядку денного. Ми домовилися погоджувати і координувати наші підходи, розширювати взаємодію у багатосторонньому форматі з урахуванням членства України у Раді Безпеки ООН. Азербайджан завжди активно підтримував Україну і зараз може розраховувати на підтримку України у 2016-2017 роках під час її головування", - сказав Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-azerbajdzhan-pogliblyat-spivpracyu-u-ramkah-mizh-37651

У рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Азербайджанської Республіки відбулася зустріч Глави держави із Прем'єр-міністром Азербайджану Артуром Расізаде.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-premyer-ministra-azerbajdzhanu-aktivno-vi-37653

У рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Азербайджанської Республіки відбулася його зустріч зі Спікером Міллі Меджлісу (Парламенту) Азербайджану Октаєм Асадовим.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-u-baku-proviv-zustrich-zi-spikerom-milli-medzhlisu-37655

Президент Петро Порошенко у Баку відвідав Меморіальний комплекс Алея шехідів, де поховані патріоти азербайджанського народу, які віддали життя за свободу і незалежність Азербайджанської Республіки. Глава держави разом з українською делегацією поклав квіти до Вічного вогню та вшанував пам'ять азербайджанців. Також пролунали державні гімни України і Азербайджану.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-u-baku-vshanuvav-pamyat-patriotiv-azerbajdzhanskog-37657

Президент Петро Порошенко, який перебуває з офіційним візитом у Азербайджані, разом з українською делегацією вшанував пам'ять лідера азербайджанського народу.

http://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-vshanuvav-pamyat-gejdara-aliyeva-37659

Президент Петро Порошенко у Баку поклав квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку та зустрівся з українською громадою Азербайджана. Глава держави розповів українцям про результати сьогоднішніх переговорів.

http://www.president.gov.ua/news/ochikuyemo-zrostannya-tovaroobigu-mizh-ukrayinoyu-ta-azerbaj-37661

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.