04.07.16

Президент нагородив воїнів АТО

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент схвалив рішення начальника Генерального штабу Віктора Муженка та Міністра оборони Степана Полторака щодо пріоритетності фінансування ВМС.
Президент Петро Порошенко призначив командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Ним став генерал-лейтенант Ігор Воронченко, який до цього часу виконував обов'язки очільника ВМС.
"Незламний бойовий дух, мужність і професіоналізм флотського спецназу, морських піхотинців, виявлені під час оборони Донбасу, є прикладом виняткової військової звитяги і честі. Захищаючи Донбас та його морську перлину – Маріуполь, військові моряки вписали чимало героїчних сторінок у літопис Української держави", - наголосив Петро Порошенко під час виступу, висловивши тверде переконання, що загиблий герой – командир морського центру спеціального призначення Юрій Олефіренко достойний вшанування і того, щоб його ім'я з'явиться на борту бойового десантного корабля.
Глава держави передав до ВМС два новозбудованих броньованих катери "Бердянськ" та "Аккерман". Це перші броньовані катери українського виробництва оснащені системами спостереження та розвідки і здатні знешкоджувати надводні та повітряні цілі. До складу ВМС ЗСУ увійдуть ще кілька катерів такого типу.
У День Військово-Морських Сил України Президент Петро Порошенко привітав моряків із професійним святом та вручив їм ключі від новозбудованих квартир. Глава держави наголосив, що питання соціального захисту військових моряків є одним із першочергових, особливо це стосується забезпечення житлом вихідців із Криму, які продовжили службу у лавах ЗСУ.
Президент Петро Порошенко переконаний, що санкції були, є і будуть тим потужним механізмом, який змушує Росію брати участь у перемовинах щодо врегулювання ситуації на Донбасі та призведуть до виконання нею Мінських угод.
Під час урочистостей з нагоди Дня Військово-Морських Сил Збройних Сил України, які відбулися у Одесі, Президент Петро Порошенко вручив військовослужбовцям ВМС державні нагороди.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.