07.07.16

Українська ІТ-індустрія має значні перспективи розвитку – Президент зустрівся з лідерами успішних українських стартапів

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко зустрівся з лідерами успішних українських стартапів. Учасники зустрічі обговорили перспективи розвитку ринку інформаційних технологій та інновацій і взаємодії ІТ-сектора та держави. 
За перше півріччя 2016 року Департамент з питань помилування отримав 669 звернень про помилування 608 засуджених. Департамент розглянув клопотання про помилування 276 осіб. З них Президент України помилував 41 ув'язненого, включаючи 6 іноземних громадян.
Президент Петро Порошенко прийняв Міністра закордонних справ Норвегії Бьорге Бренде, який перебуває в Україні з робочим візитом. Міністр закордонних справ Норвегії запевнив, що його країна й надалі застосовуватиме санкції щодо Російської Федерації допоки територіальна цілісність та суверенітет України не будуть цілковито відновлені. «Ми не можемо миритися з перебуванням російських збройних сил на українській території», - заявив норвезький міністр.
Президент Петро Порошенко зустрівся з полковником Збройних Сил Іваном Без'язиковим, якого вчора було звільнено з полону бойовиків.
Метою Закону є забезпечення у загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації не менше 50% національного аудіовізуального продукту.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.