03.07.16

Вітання Президента України воїнам та ветеранам Військово-Морських Сил Збройних Сил України з професійним святом

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Шановні військові моряки України!
Дорогі ветерани!
Сердечно вітаю вас із Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України.
Український флот є основним інструментом захисту нашої держави з морського напрямку.
Військовим морякам спільно з підприємствами військово- промислового комплексу довелося докласти вагомих зусиль для відновлення бойового потенціалу флоту після передислокації з Криму та Севастополя. Ви стали тією силою, що згуртувала ряди патріотів та зламала плани агресора по дестабілізації та захопленню південних областей нашої держави.
Фактично наново відроджуючись в умовах війни, українські кораблі та катери чітко і злагоджено виконують завдання, спрямовані на захист портів, узбережжя та морських комунікацій України.
Незламний і непереможний бойовий дух, мужність і професіоналізм морських піхотинців та флотського спецназу, проявлені під час оборони Донбасу, є прикладом виняткової військової доблесті та честі.
У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за благословенну українську землю. Вічна їм слава!
Від імені Українського народу щиро дякую особовому складу Військово-Морських Сил Збройних Сил України за вірність військовій присязі, героїзм, відвагу і самовідданість.
Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя та незламної віри у перемогу.
Слава Україні!
Слава її Військово-Морським Силам!
Президент Петро Порошенко зустрівся із іноземними волонтерами – викладачами англійської мови проекту GoCamps та підкреслив велике значення такої ініціативи, щоб перемогти в битві за думку людей, чий розум отруєний російською пропагандою.
Президент Петро Порошенко підписав Закони України «Про виконавче провадження» та «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів», спрямовані на підвищення ефективності діяльності органів та осіб, що здійснюють примусове виконання рішень та забезпечення належної реалізації завершальної стадії судового розгляду.
«Це є найсучасніші контрбатарейні станції, назву яких уже добре вивчили в українських військах. Сьогодні контрбатарейні станції – ефективні станції – дуже допомагають українським військам боронити рідну землю», - сказав Президент.
«Особливою участю нашої країни в цьому саміті стане те, що Україна буде єдиною країною – партнером Альянсу, яка матиме в його рамках окреме засідання на найвищому рівні Комісії Україна – НАТО. Це свідчить і про високу увагу з боку країн-членів Альянсу до України», - зазначив Президент.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.