12.07.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко на ґанку будинку Адміністрації Президента України зустрів Прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

http://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-prezidenta-ukrayini-ta-premyer-minist-37621

У присутності Президента Петра Порошенка та Прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо у Києві було підписано Угоду про вільну торгівлю між Україною та Канадою. «Укладена Угода стане інструментом, який дозволить значно спростити і відповідно посилити економічну взаємодію між нашими країнами», - зазначив Глава Української держави.

http://www.president.gov.ua/news/ugoda-pro-vilnu-torgivlyu-mizh-ukrayinoyu-ta-kanadoyu-dozvol-37623

Президент Петро Порошенко за результатами зустрічі з канадським Прем'єр-міністром Джастін Трюдо зазначив, що Канада та особисто очільник канадського Уряду є справжнім другом України, підкресливши, що дружні відносини між країнами базуються на спільних цінностях, демократії, повазі до свобод громадян та верховенстві права.

http://www.president.gov.ua/news/kanada-stoyit-plich-o-plich-z-ukrayinoyu-u-provedenni-reform-37625

Президент Петро Порошенко повідомив, що питання візової лібералізації для українців обговорювалось під час сьогоднішніх українсько-канадських переговорів. «Ми домовилися, що розпочнемо негайні консультації щодо лібералізації візового режиму. Дякую канадській стороні за те, що ми цей проект починаємо», - повідомив Глава держави на спільній прес-конференції з Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-kanada-aktivizuyut-robotu-shodo-liberalizaciyi-v-37627

Україна та Канада продовжать співробітництво у військово-технічній сфері. Про це під час спільної прес-конференції з Прем'єр-міністром Канади заявив Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/kanada-prodovzhit-navchannya-ukrayinskih-vijskovih-zustrich-37629

Глава Української держави разом зі своїм азербайджанським колегою проведуть П'яте засідання Ради Президентів України та Азербайджану. У рамках візиту також планується підписання низки двосторонніх угод, спрямованих на зміцнення співробітництва між Україною та Азербайджанською Республікою у різних сферах.

http://www.president.gov.ua/news/1314-lipnya-prezident-vidvidaye-z-oficijnim-vizitom-azerbajd-37631

Єврокомісар запевнив, що Європейський Союз й надалі підтримуватиме Україну всіма можливими засобами на шляху імплементації внутрішніх реформ.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-komisarom-yes-z-pitan-y-37633

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.