08.07.16

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Шановні друзі!

Прийміть мої щирі вітання з нагоди Дня родини.

Все найкраще, що є на землі, починається з сім'ї. «З родини йде життя людини» — говорить народна мудрість.

Сім'я — джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Саме в сімейному колі ми формуємося як особистості, збагачуємося скарбами попередніх поколінь, переймаємо духовний спадок, щоб передати його своїм дітям. Мамина ласка, татусева мужність, бабусина доброта, дідусева мудрість, тепло хатнього затишку в колі рідних на все життя залишають глибокий слід у душі та серці кожної людини.

Питання збереження сімейних традицій, виховання у дітей та молоді поваги до шлюбу, батьківства та материнства залишаються пріоритетними як для громадськості, так і для органів державної влади усіх рівнів.

У складні часи російської агресії проти України сім'я не лише не втратила сакрального значення, а й набула ще більшої цінності.

Останні два роки стали непростими випробуваннями для кожної української родини. Боротьба за незалежність, європейський вибір об'єднали нас у єдину велику, дружню родину, здатну дати належну відсіч ворогу.

Ми схиляємо голови перед батьками, які виховали героїчних синів та доньок України, що стоять на захисті нашої Вітчизни.

Щиро бажаю кожній родині міцного здоров'я, миру, добробуту та злагоди.

http://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-ukrayini-z-nagodi-dnya-rodini-37565

«У контексті протидії безпековим викликам ми відзначили, що США є і залишаються ключовим союзником України на міжнародній арені. Нас об'єднують спільні цінності та розуміння, що цивілізований світ тільки разом може ефективно протистояти спробам дестабілізувати глобальну систему міжнародної безпеки та співробітництва», - наголосив Петро Порошенко на брифінгу для представників ЗМІ за результатами зустрічі з Держсекретарем США.

http://www.president.gov.ua/news/ssha-zalishayutsya-klyuchovim-soyuznikom-ukrayini-u-protidiy-37577

Державний секретар США Джон Керрі відзначив значні позитивні зміни, які відбулися в Україні за останній рік, наголосивши на створенні нової поліції, нового Національного антикорупційного бюро та підвищення прозорості в урядуванні, конституційних змінах щодо системи правосуддя, реформі державної служби, проведенні інших реформ. Він також наголосив на значних позитивних зрушеннях в енергетиці в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/zustrich-petra-poroshenka-ta-dzhona-kerri-ukrayina-bezperech-37579

Президент Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з Державним секретарем США Джоном Керрі зазначив, що Україна очікує, що після зустрічей на високому рівні у Варшаві, де відбудеться Саміт НАТО, буде напрацьовано механізми, які змусять Росію до виконання Мінських домовленостей.

http://www.president.gov.ua/news/ochikuyemo-vid-zustrichej-v-ramkah-samitu-nato-napracyuvanny-37581

Угоди створюють сприятливі умови для покращення транспортних зв'язків між країнами, що, у свою чергу, допоможе розвитку міждержавного співробітництва, налагодженню ділових зв'язків та інтенсифікації міжлюдських контактів.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-pidpisav-zakoni-shodo-ratifikaciyi-nizki-37583

Закон передбачає створення правових умов для забезпечення формування якісного складу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, що буде спроможний протистояти наявним в системі вищої освіти негативним явищам і здатний сформувати в Україні нові механізми і стандарти забезпечення якості вищої освіти.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zmini-do-zakonu-pro-vishu-osvitu-shodo-na-37585

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.