06.07.16

Президент розпочав робочу поїздку до Донецької області в 2-гу річницю звільнення Слов'янська з гори Карачун

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко розпочав робочу поїздку до Донецької області з відвідання гори Карачун, де поклав квіти до пам'ятного знаку та вшанував пам'ять воїнів, які загинули у ході бойових дій.
«В окупованих містах та районах повинні знати: щойно вони повернуться додому, під суверенітет України, українська держава відновить повноцінне фінансування цих міст, районів і сіл, відбудує з допомогою наших партнерів по всьому світу все, що зруйноване через російську агресію. Окупанти і лише окупанти заважають відновленню нормального життя та миру. Але ми зробимо все, щоб мир повернувся і на окуповану частину Донбасу», - наголосив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди 2-ої річниці звільнення Слов'янська та Краматорська вручив ордени та медалі 26 військовим Збройних Сил та Національної гвардії за мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.
Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди 2-ої річниці звільнення Слов'янська та Краматорська від проросійських бойовиків наголосив, що за два місяці на Донеччині має бути відбудована радіо-телевізійна передавальна станція «Краматорськ».
«Ті дні стали поворотними в долі Слов'янська, в його історії. В ті дні Україна продемонструвала усьому світові, наскільки рішуче українці встали на захист свободи, демократії, незалежності, суверенітету і територіальної цілісності», - наголосив Президент.
Президент України Петро Порошенко скоординував позиції з Президентом Польщі Анджеєм Дудою напередодні саміту НАТО, який відбудеться у Варшаві 8-9 липня цього року.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.