09.05.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою в Луганську область. Глава держави відвідав смт Мілове, яке розділене кордоном між Україною та Росією. У Міловому Президент відвідав меморіальний комплекс «Україна – визволителям».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-ukrayinsko-rosijskomu-kordoni-vshanuvav-pamyat-61077

Сьогодні, у День пам'яті та примирення, ми вклоняємось перед усіма, хто захищав світ від нацизму. Захищав рідну українську землю та загинув у роки Другої світової війни. В ніч з 8 на 9 травня ми зустрінемо першу хвилину миру – мить падіння та капітуляції нацистського режиму.

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-glavi-derzhavi-z-nagodi-dnya-pamyati-ta-primirenn-61081

Під час робочої поїздки до Луганської області Президент України Володимир Зеленський оглянув автомобільну дорогу Сєвєродонецьк – Станиця Луганська. Глава держави ознайомився з перебігом ремонтних робіт на одній з ділянок автошляху – Т-13-06 Сєвєродонецьк – Новоайдар протяжністю 37 км.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-doroga-syevyerodoneck-stanicya-luganska-61085

Під час робочої поїздки до Луганської області Президент України Володимир Зеленський відвідав м. Золоте Попаснянського району. Глава держави оглянув квартири, капітальний ремонт яких зробили за державні кошти. В них уже наступного тижня почнуть заселятися родини внутрішньо переміщених осіб.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-rodinami-vnutrishno-peremishenih-osib-61089

Глава держави відвідав меморіальний комплекс «Пагорб Слави» з могилами воїнів, які загинули в боях за визволення України від нацистських окупантів у Другій світовій війні. Володимир Зеленський поклав квіти до Вічного вогню та вшанував пам'ять загиблих воїнів.

https://www.president.gov.ua/news/na-zakarpatti-prezident-ushanuvav-pamyat-zagiblih-voyiniv-ya-61093

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.