29.05.20

Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції

Новини

Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції

28 травня 2020 року - 11:21
Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ), яке проходило у форматі відеоконференції.

Україні потрібно більше економічних рішень під час виходу з епідемії – Президент

28 травня 2020 року - 13:08
Уряд готує програми виходу з економічної кризи після епідемії. Зокрема, йдеться про рефінансування бізнесу, допомогу з безробіття. Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського щодо протидії поширенню коронавірусу.

Територіальні громади по всій Україні отримають новий рівень прав і можливостей – Президент

28 травня 2020 року - 15:46
Децентралізація фактично виходить на фінішну пряму: уряд затвердив перспективні плани для всіх областей України. Вони стануть основою для формування територіальних громад та побудови успішної країни, у якій комфортно жити, заявив Президент України Володимир Зеленський.

Зміни до податкового законодавства будуть напрацьовані протягом двох тижнів – в Офісі Президента відбулася зустріч з бізнесом

28 травня 2020 року - 15:47
Заступник керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів провела зустріч з представниками бізнесу стосовно напрацювання законодавчих ініціатив щодо удосконалення податкового законодавства. У ній взяли участь голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, представники Міністерства фінансів України, Державної податкової служби та найбільших українських бізнес-асоціацій.

Фото как было сделано сложное окрашивание в Харькове.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.