08.05.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Кабінет Міністрів України проголосував за приєднання України до міжнародного «Партнерства Біарріц» зі встановлення рівності жінок і чоловіків. Приєднання ініціювала перша леді Олена Зеленська під час виступу на третьому Українському жіночому конгресі у грудні минулого року.

https://www.president.gov.ua/news/uryad-pidtrimav-iniciativu-oleni-zelenskoyi-shodo-priyednann-61049

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з представниками української кіноіндустрії. Він наголосив, що всі розмови щодо скорочення підтримки українського кінематографу є безпідставними.

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-zustrivsya-z-predstavnikami-ukrayinskoyi-kinoi-61053

В Україні за добу від коронавірусу одужала рекордна кількість людей – 299. Водночас заразилося більше громадян, ніж у попередні дні, – 507. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на традиційній нараді з представниками Кабінету Міністрів та головних державних відомств, відповідальних за заходи із запобігання поширенню COVID-19, що відбулася під головуванням Президента.

https://www.president.gov.ua/news/vihid-z-karantinu-povinen-buti-planovim-i-pomirnim-prezident-61057

Пришвидшення покриття якісним Інтернетом та зв'язком усіх точок України обговорив Президент Володимир Зеленський з представниками найбільших операторів зв'язку. Зокрема, йшлося про забезпечення зв'язком маленьких містечок, його встановлення у пасажирських потягах «Укрзалізниці» та на дорогах, які будують у межах програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/zhittya-dedali-bilshe-perehodit-v-onlajn-krayinu-treba-zyedn-61061

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з представниками ЗМІ. Очільник президентського Офісу представив журналістам членів делегації України для участі в Тристоронній контактній групі, яка була утворена указом Глави держави 5 травня цього року.

https://www.president.gov.ua/news/mi-demonstruyemo-sho-hochemo-ruhatisya-v-mirnomu-procesi-j-n-61065

У нараді взяли участь представники служб у справах дітей, управління освіти і науки, Департаменту соціального захисту населення, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, керівники ОТГ. Серед іншого, учасники обговорили результати моніторингу забезпечення прав дітей, які на період карантину повернулися з інтернатів у сім'ї.

https://www.president.gov.ua/news/upovnovazhenij-z-prav-ditini-proviv-selektornu-naradu-u-cher-61069

Про це йдеться в Указі № 169/2020 «Питання Національної ради реформ і Виконавчого комітету реформ», який Глава держави підписав 7 травня. «Щиро вітаю Міхеіла Ніколозовича з новим відповідальним викликом. Вірю, що він зможе надати імпульс Національній раді реформ та допоможе в здійсненні важливих змін у житті країни», – зазначив Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-miheila-saakashvili-golovoyu-vikonavcho-61073

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.