21.05.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Український уряд близько місяця тому оприлюднив план виходу з карантину, який містить п'ять етапів, але позитивна динаміка захворюваності в Україні дозволяє послаблювати обмежувальні заходи вже сьогодні, заявив Президент Володимир Зеленський на прес-конференції в Києві.

https://www.president.gov.ua/news/epidemichna-situaciya-v-ukrayini-dozvolyaye-nablizhati-nastu-61205

Президент України Володимир Зеленський має намір добиватися повернення після завершення епідемії COVID-19 українських політв'язнів, які перебувають на території Російської Федерації та в окупованому Криму.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-dobivatimetsya-zvilnennya-ukrayinskih-politvyazniv-61209

Після виходу країни з карантину згортання великих програм не відбудеться. Це стосується, зокрема, й програми «Велике будівництво». На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nashe-zavdannya-pobuduvati-vsi-derzhavni-61213

Незабаром у Верховній Раді будуть зареєстровані всі законопроекти, спрямовані на поліпшення інвестиційного клімату в Україні. Зокрема, буде зменшений поріг інвестицій для участі в програмі «Інвестиційна няня» зі $100 млн до $30 млн. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/zakonoproekt-shodo-investicijnih-nyan-bude-zareyestrovano-v-61217

Президент України Володимир Зеленський заявив, що не має наміру розпускати Верховну Раду, адже поки що народні депутати демонструють результат і ухвалюють важливі закони.

https://www.president.gov.ua/news/yaksho-narodni-deputati-vid-slugi-narodu-lobiyuvatimut-komer-61221

Виконавці вбивства активістки Катерини Гандзюк уже отримали вирок суду. Замовники цього злочину також сядуть за ґрати. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-robitimemo-vse-dlya-spravedlivogo-sudu-n-61225

«COVІD-19 показав, що не вийшло реформи. Там є нормальні речі, які були зроблені. Але дуже багато всього, на що не звертали уваги. І ми опинилися просто медично «голі» перед таким викликом. Ось чому я кажу, що треба переглядати реформу», – зазначив Глава держави під час прес-конференції.

https://www.president.gov.ua/news/epidemiya-koronavirusu-prodemonstruvala-neobhidnist-pereglya-61229

Український уряд розробляє програму підтримки пенсіонерів, яким виповнилося більше 75 років. Незабаром її представлять громадськості. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-anonsuvav-novu-programu-pidtrimki-pensioneriv-viko-61233

Президент України Володимир Зеленський планує зробити кадрові висновки щодо діяльності голів обласних державних адміністрацій після закінчення епідемії коронавірусу.

https://www.president.gov.ua/news/pislya-zakinchennya-epidemiyi-koronavirusu-budut-zrobleni-vi-61237

Президент Володимир Зеленський наголошує, що мовне питання в Україні не стоїть. Глава держави сподівається на підписання меморандуму про порозуміння з Угорщиною.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-mayemo-zahishati-pravo-kozhnoyi-nacio-61241

Російська Федерація повинна вплинути на незаконні збройні формування на тимчасово окупованих територіях Донбасу з метою припинення обстрілів, адже тільки РФ має на них вплив, наголосив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/lishe-rf-maye-vpliv-na-bojovikiv-na-donbasi-volodimir-zelens-61245

Президент України Володимир Зеленський виступає за збільшення кількості майданчиків, на яких обговорюватиметься питання деокупації Криму, зокрема на міжнародному рівні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-majdanchikiv-na-yakih-nini-obgovoryuyetsya-krim-ne-61249

Основною темою розмови стала координація зусиль, спрямованих на подолання наслідків пандемії коронавірусу в Україні та Європейському Союзі, а також узгодження кроків з метою поступового виходу з карантину.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-yevrop-61257

Символічні подарунки, які несуть у собі частину української історії та культури, отримали президенти та перші леді Сполучених Штатів Америки, Французької Республіки, Канади, Республіки Польща, Турецької Республіки та інших країн.

https://www.president.gov.ua/news/do-vsesvitnogo-dnya-vishivanki-volodimir-ta-olena-zelenski-p-61261

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.