06.05.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Це недержавні кошти, за які закуповувалися медичні товари та засоби індивідуального захисту для боротьби з поширенням коронавірусу в Україні. З них 155,6 млн грн витрачено на закупівлю продукції в українських постачальників.

https://www.president.gov.ua/news/zagalnij-byudzhet-fondu-z-likvidaciyi-naslidkiv-covid-19-skl-60989

Українську делегацію в ТКГ очолює Президент України у 1994 – 2005 роках Леонід Кучма, що забезпечує спадкоємність і непорушність українських позицій.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zatverdiv-sklad-delegaciyi-ukrayini-dlya-60993

Міністерство охорони здоров'я фіксує збільшення кількості випадків безсимптомного перебігу хвороби, що підвищує загрозу поширення СOVID-19. А тому потрібно дотримуватися обмежувальних заходів і надалі.

https://www.president.gov.ua/news/zavdyaki-karantinu-kilkist-hvorih-na-covid-19-pochala-znizhu-60997

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом ЄБРР сером Сумою Чакрабарті. Сторони обговорили ситуацію з поширенням пандемії коронавірусу. Глава держави розповів про заходи, яких вживає Україна для запобігання поширенню COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-ye-61001

Президент України Володимир Зеленський – головний архітектор вироблення та реалізації зовнішньої політики держави. Хоч останній рік був для нашої країни непростим на зовнішньополітичному напрямку, Глава держави з початку своєї каденції виявляв і виявляє лідерські якості, необхідні у кризові часи. Про це розповів в інтерв'ю заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-volodimir-zelenskij-abs-61005

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів традиційну селекторну нараду з головами обласних державних адміністрацій. У ній також взяли участь заступники керівника Офісу Глави держави та народні депутати. Учасники обговорили створення регіонального кадрового резерву для центральних органів влади.

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-iniciyuvav-stvorennya-regionalnogo-kadrovogo-r-61009

В Україні розпочинається державний проект зі створення в кожній області об'єкта спортивної інфраструктури, присвяченого видатному сучасному спортсмену чи спортсменам з цього регіону. Робоча назва проекту «Україна – чемпіон!».

https://www.president.gov.ua/news/ofis-prezidenta-iniciyuye-proekt-zi-stvorennya-sportivnih-ob-61013

Події останніх місяців продемонстрували, як пандемія може змусити весь світ у найкоротший термін закрити кордони, а відкрити їх швидко не вдасться. Це має спонукати світових гравців запровадити зміни в системі міжнародних відносин, щоб унеможливити закриття кордонів, якщо станеться наступна пандемія. На цьому у своєму інтерв'ю наголосив заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква.

https://www.president.gov.ua/news/bez-zmin-u-mizhnarodnih-vidnosinah-svit-stavatime-zaruchniko-61017

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.