22.05.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

До кінця тижня всі лікарні, які боролися з коронавірусом, укладуть угоди з Національною службою здоров'я щодо доплат лікарям за квітень. Про це Президенту України Володимиру Зеленському повідомили на традиційній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/pereviryatimu-postijno-dopoki-nadbavki-ne-nadijdut-vsim-lika-61265

Домовленості про надання гуманітарної допомоги було досягнуто за результатами телефонної розмови Президента України Володимира Зеленського та Президента Азербайджану Ільхама Алієва, що відбулася 26 березня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/z-azerbajdzhanskoyi-respubliki-v-ukrayinu-pribuv-litak-z-gum-61269

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності» № 590-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 13 травня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-udoskonalennya-deyakih-mehani-61273

Президент України Володимир Зеленський звернувся до Кабінету Міністрів з низкою пропозицій, зокрема щодо визначення чітких та зрозумілих правил оподаткування контрольованих іноземних компаній у зв'язку з підписанням Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» № 466-IX.

https://www.president.gov.ua/news/podatkova-reforma-prezident-zvernuvsya-do-uryadu-z-nizkoyu-p-61277

Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду щодо будівництва в країні доріг місцевого значення. У зустрічі взяли участь перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, міністр інфраструктури Владислав Криклій, голова Комітету Верховної Ради з питань бюджету Юрій Арістов, голова Державного агентства автомобільних доріг Олександр Кубраков, очільники облдержадміністрацій, перший заступник голови Національного банку України Катерина Рожкова та представники українських банків.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-selektornu-naradu-shodo-budivnictva-dorig-m-61281

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» полковнику поліції Сергію Губанову, який загинув, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-prisvoyiv-zvannya-geroya-ukrayini-polkov-61285

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.