30.05.20

Володимир Зеленський заслухав голову МВС щодо подій у Броварах

Новини

Володимир Зеленський заслухав голову МВС щодо подій у Броварах

29 травня 2020 року - 14:01
Президент України Володимир Зеленський заслухав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо сутички, яка сталася у Броварах Київської області в п'ятницю вранці.

Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Туркменістану, Палестини, Португалії та Азербайджану

29 травня 2020 року - 15:34
Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів Туркменістану Тойли Атаєва, Палестини Гашема Хасана Даджані, Португальської Республіки Антоніу Машаду та Азербайджану Ельміри Ахундової.

Керівник Офісу Президента України та дружина Глави держави провели зустріч з представниками правозахисних організацій щодо протидії домашньому насильству

29 травня 2020 року - 15:00
Робоча зустріч, проведена за дорученням Президента України, стосувалася посилення заходів із запобігання та протидії домашньому насильству.

Президент України провів телефонну розмову з директором-розпорядником МВФ

29 травня 2020 року - 20:27
Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіною Георгієвою.

Президент підписав закон щодо усунення дискримінації за колом платників

29 травня 2020 року - 20:01
Закон передбачає звільнення самозайнятих осіб, фізичних осіб – підприємців, які мають основне місце роботи, від сплати за себе єдиного соціального внеску за місяці, за які роботодавець сплатив страховий внесок за них, з 1 січня 2021 року.

Глава держави підписав закон про посилення захисту телекомунікаційних мереж

29 травня 2020 року - 20:45
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту телекомунікаційних мереж» № 600-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 13 травня 2020 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.