19.04.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Великдень – це перемога життя над смертю. Це – свято радості. Тож давайте в сьогоднішній ситуації знайдемо позитив. Так, ми залишаємось вдома. І нехай після вихідних та після карантину нас лякають цифри на вагах, а не цифри на термометрі.

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-z-nagodi-velikodnya-60713

Уже наступного тижня розпочнеться покриття заборгованостей із заробітних плат лікарям та іншим медичним працівникам, що виникли в деяких регіонах. Про це повідомили на традиційній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського з питань запобігання поширенню епідемії COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/treba-zakriti-pitannya-iz-zaborgovanostyami-likaryam-najbliz-60717

Радіаційний фон у Зоні відчуження, Києві та області в межах норми й не перевищує фонових значень, а забруднення повітря у столиці не пов'язане з пожежами в Чорнобильській зоні. Про це повідомив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін на щоденній нараді під головуванням Президента.

https://www.president.gov.ua/news/vogon-na-zhitomirshini-ne-rozrostayetsya-dsns-sformuvala-rez-60721

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» № 553-ІХ, який Верховна Рада підтримала на позачерговому пленарному засіданні 13 квітня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zmini-do-derzhbyudzhetu-na-2020-60725

За дорученням Президента України Володимира Зеленського керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак провів нараду щодо боротьби з пожежами на території Житомирської та Київської областей і забезпечення виконання вимог карантину під час святкування Великодня.

https://www.president.gov.ua/news/za-doruchennyam-prezidenta-ukrayini-andrij-yermak-proviv-nar-60729

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.