23.04.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Понад 70 житлових будинків було знищено або суттєво пошкоджено вогнем внаслідок масштабних пожеж на Житомирщині, майже півсотні людей евакуювали. Про це міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов повідомив на нараді у Президента України.

https://www.president.gov.ua/news/uryad-uhvalit-rishennya-shodo-finansovoyi-dopomogi-naselenny-60765

«Це безпрецедентна за обсягом макрофінансова допомога. Рішення ЄС – це не лише вияв солідарності у важкі часи. Це свідчення, що Україна не помилилася, зробивши європейський вибір. Адже справжні друзі пізнаються в біді», – зазначив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/yes-virishiv-nadati-ukrayini-bezprecedentni-12-mlrd-yevro-dl-60769

Президент України Володимир Зеленський провів щоденну нараду з представниками уряду та правоохоронних органів щодо подолання епідемії COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pilno-stezhit-za-rozvitkom-situaciyi-z-epidemiyeyu-60773

В Україні стартують клінічні дослідження вітчизняного лікарського засобу, який, за попередніми висновками українських учених та виробників, може суттєво знижувати або повністю нейтралізувати загрозу смерті від ускладнень, які спричиняє для організму людини коронавірусна інфекція.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-rozpochinaye-klinichni-doslidzhennya-preparatu-sho-60777

Автоматизація взаємодії громадян з державою – це практична боротьба з корупцією на всіх рівнях. І політичної волі в Україні достатньо для подальших цифрових перетворень у державі, наголосив Президент Володимир Зеленський під час онлайн-презентації цифрових паспортів у мобільному додатку «Дія».

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinci-povinni-mati-mozhlivist-otrimati-onlajn-usi-poslug-60781

Президент України Володимир Зеленський взяв участь в онлайн-презентації впровадження цифрового ID-паспорта та біометричного закордонного паспорта громадянина у мобільному додатку «Дія».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayina-odniyeyu-z-pershih-u-sviti-zapr-60785

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак під час наради, присвяченої питанням національної безпеки та оборони країни, представив новопризначеного заступника керівника Офісу Глави держави Романа Машовця.

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-predstaviv-romana-mashovcya-na-posadi-zastupni-60789

Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції. На початку зустрічі українська сторона привітала учасників ТКГ з успішним взаємним звільненням утримуваних осіб, яке відбулося 16 квітня. 

https://www.president.gov.ua/news/tkg-provela-chergovu-zustrich-u-rezhimi-videokonferenciyi-60793

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.