25.04.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Українці, які повертаються додому з-за кордону, повинні будуть пройти самоізоляцію з використанням мобільного додатку «Дій вдома». Про це йшлося на традиційній нараді з питань запобігання поширенню епідемії COVID-19 під головуванням Президента Володимира Зеленського.

https://www.president.gov.ua/news/mobilnij-dodatok-dij-vdoma-dopomozhe-prohoditi-samoizolyaciy-60821

Більшість українських пенсіонерів, пенсія яких менша ніж 5 тис. грн, уже отримують додаткову допомогу в розмірі 1 тис. грн, яку ініціював Президент України для підтримки малозабезпечених літніх людей під час карантину. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній нараді під головуванням Володимира Зеленського з питань запобігання поширенню епідемії COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinski-pensioneri-vzhe-otrimuyut-po-1000-griven-dopomogi-60825

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з новопризначеним головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталієм Федорівим.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-novopriznachenim-golovoyu-i-60829

В Україні розпочалося виробництво ПЛР-тестів, і перша партія обсягом 200 тисяч одиниць відправляється у регіони, повідомив секретар Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19 Кирило Тимошенко.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-otrimala-pershi-200-tisyach-plr-testiv-vitchiznyano-60833

Проект «Всеукраїнська школа онлайн» за три тижні трансляції продемонстрував 545 шкільних уроків. Лише на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки України заняття вже переглянули 7,1 млн разів. В ефірі українських телеканалів уроки побачили майже 12,5 млн українців.

https://www.president.gov.ua/news/vseukrayinska-shkola-onlajn-za-tri-tizhni-pokazala-majzhe-55-60837

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч з учасниками бойових дій і членами сімей загиблих українських військових. 

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-zustrivsya-z-veteranami-bojovih-dij-ta-simyami-60841

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо протидії зловживанням правами народних депутатів України у ході законодавчої процедури» № 561-ІХ, який парламент ухвалив на позачерговому засіданні 16 квітня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-protidiyi-zlovzhivannyam-prav-60845

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.