28.04.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Кабінет Міністрів України відпрацьовує можливість відкриття ринків за певним протоколом дотримання правил безпеки під час епідемії COVID-19. Йдеться про понад 280 критих продовольчих ринків, які забезпечують харчами українців і дають можливість збуту продукції малим фермерам. Розгляд цього питання на найближчому засіданні уряду схвалив Президент України Володимир Зеленський на традиційній нараді з питань запобігання поширенню коронавірусу, що відбулася під його головуванням.

https://www.president.gov.ua/news/treba-vchitisya-zhiti-j-pracyuvati-u-novih-umovah-prezident-60869

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак під час робочої наради обговорив зі своїми заступниками актуальні питання протидії поширенню коронавірусу в регіонах та лікування наявних хворих.

https://www.president.gov.ua/news/kerivnik-ofisu-prezidenta-proviv-robochu-naradu-shodo-protid-60873

Співрозмовники обговорили ситуацію в обох країнах у зв'язку з пандемією коронавірусу. Глави держав погодилися з необхідністю тісної координації зусиль для подолання наслідків пандемії та відновлення економічної активності.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-f-60877

Проект «Всеукраїнська школа онлайн» на прохання батьків і педагогів з 28 квітня розпочинає трансляцію уроків для школярів 1-4-х класів. Програма розрахована на п'ять тижнів і складається з чотирьох предметів: українська мова, математика, наука та мистецтво.

https://www.president.gov.ua/news/u-vseukrayinskij-shkoli-onlajn-navchatimutsya-j-najmolodshi-60881

Співрозмовники обговорили ситуацію в країнах у зв'язку з поширенням коронавірусу та заходи, яких вживають в Україні та Литві з метою протидії та мінімізації впливу COVID-19 на громадян.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-l-60885

Наші пріоритети залишаються незмінними – це забезпечення країни всім необхідним, захист та підтримка українських медиків, допомога громадянам та бізнесу, які опинились у скрутному становищі. Міністерство охорони здоров'я вже отримало близько півмільйона ПЛР-тестів українського виробництва. А сьогодні буде відвантажено ще майже 200 тисяч таких тестів. За якістю і точністю вони відповідають світовим стандартам. Своєчасно виявити вірус є дуже важливим у боротьбі з COVID-19. Саме тому ми посилюємо потужність наших лабораторій.

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-shodo-pidtrimki-ukrayinciv-pid-chas-ep-60889

Олена Зеленська зателефонувала Анастасії, фельдшеру Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Житомирської обласної ради.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-vzyala-uchast-u-socialnij-kampaniyi-moz-pidtr-60893

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.