11.04.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський і Президент Республіки Корея Мун Чже Ін під час телефонної розмови обговорили питання поточної ситуації та глобальної і регіональної протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-re-60569

Президент України Володимир Зеленський провів традиційну нараду щодо питань боротьби з коронавірусом. Окрему увагу звернули на ситуацію в Миколаївській області, де ще не було зафіксовано жодного хворого на COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-vidbulasya-tradicijna-narada-shodo-borotb-60573

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Італійської Республіки Джузеппе Конте. Глава держави висловив щиру солідарність України з італійським народом, який зараз проходить через складні випробування у зв'язку з пандемією коронавірусу.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-premyer-minis-60577

Фонд боротьби з коронавірусом становитиме 66 мільярдів гривень. За ці кошти передбачено відчутно збільшити виплати лікарям, які протидіють коронавірусу. Також – купівля необхідного медичного обладнання та засобів індивідуального захисту. Виплати громадянам України, які через карантин, на жаль, втратили роботу. А ще – грошова допомога сім'ям лікарів, які загинули від COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/zmini-do-byudzhetu-pokarannya-za-vipalyuvannya-travi-ta-pidt-60581

За особистим дорученням Президента Володимира Зеленського цим бортом також буде доставлено на батьківщину 10 громадян Південної Кореї, які виявили бажання повернутися додому, але не змогли вилетіти з України через обмеження міжнародного авіасполучення.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vidpravila-do-pivdennoyi-koreyi-chergovij-litak-po-60585

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.