18.04.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Рівень смертності від COVID-19 в Україні становить 2,7% від кількості заражених. Це значно нижчий показник, ніж середньосвітовий. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов на традиційній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо питань боротьби з коронавірусом.

https://www.president.gov.ua/news/karantin-timchasovij-ale-nadvazhlivij-prezident-60689

Смог над столицею не становить хімічної та радіологічної загрози, а радіаційний фон у Києві та області – у межах норми й не перевищує природних фонових значень. Про це під час селекторної наради Президенту України Володимиру Зеленському доповіли очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

https://www.president.gov.ua/news/smog-nad-kiyevom-ne-stanovit-himichnoyi-ta-radiologichnoyi-z-60693

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що після нещодавнього звільнення 20 українців, яких незаконно утримували на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, тривають переговори щодо повернення громадян, які перебувають у неволі в окупованому Криму та в Російській Федерації.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-zaproponuvali-video-minsk-bo-hochemo-60697

Продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом відкриє двері для допомоги Україні з боку інших держав, адже це буде сигналом для всього світу, що нашій країні можна довіряти, заявив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidtrimka-mvf-dlya-ukrayini-zaraz-yak-krov-dlya-or-60701

Володимир Зеленський зазначив, що буде продовжено реалізацію проектів, завдяки яким створюються додаткові робочі місця. Зокрема, планується збільшити фінансування програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-dopomozhe-biznesu-ta-bidnim-gromadyanam-perezhiti-k-60705

Президент наголосив: якщо на Великдень люди не дотримуватимуться карантину, підуть у храми та не подбають про свою безпеку та безпеку близьких, можливий спалах COVID-19 та значне зростання кількості хворих.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vchasno-vidreaguvala-na-pandemiyu-koronavirusu-volo-60709

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.