12.04.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку до Донецької та Запорізької областей. Глава держави ознайомиться з оперативною обстановкою на одній з ділянок розведення сил і засобів сторін.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-robocha-poyizdka-prezidenta-ukrayini-do-doneck-60589

Глава держави висловив пошану співвітчизникам, які пройшли через пекло нацистських концтаборів і здолали всі випробування. «Цього дня у 1945 році в одному з найбільших концентраційних таборів нацистської Німеччини – Бухенвальді – ув'язнені повстали та взяли ситуацію під свій контроль. А невдовзі війська антигітлерівської коаліції завершили їхнє звільнення. Люди різних національностей, поглядів і віросповідань у той складний час об'єдналися, щоб скинути пута людиноненависницького режиму. Вічна пам'ять мученикам і жертвам Другої світової війни», – зазначив Президент України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-vshanuvav-pamyat-vyazniv-nacistskih-konct-60593

Президент України Володимир Зеленський відвідав зону проведення Операції об'єднаних сил у Донецькій області. Глава держави ознайомився з роботою 66-го Військово-мобільного госпіталю.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vidvidav-nametove-mistechko-dlya-hvorih-na-covid-1-60597

Перебуваючи з робочою поїздкою у зоні проведення Операції об'єднаних сил, Президент України Володимир Зеленський і керівник Офісу Президента Андрій Єрмак відвідали меморіал загиблим пасажирам автобуса Златоустівка – Донецьк. Цей автобус бойовики обстріляли з реактивних артсистем БМ-21 «Град» 13 січня 2015 року. Внаслідок трагедії 12 пасажирів загинули, ще 19 отримали поранення різного ступеня важкості.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ushanuvav-pamyat-zagiblih-pasazhiriv-avt-60601

Президент України Володимир Зеленський, перебуваючи з робочою поїздкою у зоні проведення Операції об'єднаних сил, відвідав передові позиції Збройних сил України. Зокрема, він побував на ділянці розведення сил і засобів сторін № 3 «Петрівське».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-operativnoyu-obstanovkoyu-na-peredo-60605

Президент оглянув територію Бердянського морського торговельного порту. Тут заплановане створення об'єктів інфраструктури військово-морської бази «Схід» ВМС Збройних сил України, яка нині дислокується у Миколаєві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-oznajomivsya-z-planom-rozbudovi-bazi-shi-60609

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.