09.11.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко надіслав листа Голові Верховної Ради України Андрію Парубію із пропозицією вжити передбачені Регламентом Верховної Ради України заходи для відкликання законопроекту №6011 «Про антикорупційні суди», а також якнайшвидше доручити голові профільного комітету Верховної Ради України утворити робочу групу із напрацювання відповідного законопроекту з урахуванням рекомендацій Венеціанської Комісії.

http://www.president.gov.ua/news/zvolikannya-zi-stvorennyam-vishogo-antikorupcijnogo-sudu-ye-44310

Ігор Райнін позитивно відзначив зусилля американської компанії щодо реалізації двох важливих проектів в Україні - із будівництва сховища відпрацьованого ядерного палива для Чорнобильської АЕС (СВЯП) та Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива (ЦСВЯП) для Хмельницької, Рівненської та Південно-української АЕС.

http://www.president.gov.ua/news/glava-apu-proviv-zustrich-z-prezidentom-kompaniyi-holtec-int-44314

Президент Петро Порошенко вручив ключі та ордер на квартиру Володимиру та Олені Жемчуговим. «Мені надзвичайно приємно сьогодні зустрітись і я ще раз хотів би скористатись цією можливістю і подякувати за принципову життєву позицію, той подвиг, силу духа, яку Ви продемонстрували у 2014, 2015 роках. І до 2016 року, коли Ви були заручником, у полоні під тортурами», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-klyuchi-ta-order-na-kvartiru-volodimiru-zh-44318

«Вже 150 років поспіль київська опера є центром тяжіння шанувальників високого мистецтва. Півтора століття покоління артистів, блискучих музикантів, майстрів хореографії підносять українську культуру, яка на цій сцені постала на повний зріст», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/vi-slava-i-gordist-ukrayini-glava-derzhavi-privitav-nacional-44322

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.