03.11.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

За результатами переговорів Президента Петра Порошенка та Прем'єр-Міністра Об'єднаних Арабських Еміратів, правителя Емірату Дубай шейха Мухаммеда бін Рашида Аль Мактума було домовлено про безвізовий режим між двома державами. Було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Кабінетом Міністрів України та Урядом Об'єднаних Арабських Еміратів про скасування візових вимог.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-oae-domovilisya-pro-bezvizovij-rezhim-44242

У рамках візиту Президента України Петра Порошенка до Об'єднаних Арабських Еміратів відбулася двостороння зустріч з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-prezidentom-bilorusi-44246

Зокрема, досягнуто домовленість про двостороннє співробітництво у космічній сфері. «Це для нас надзвичайно важливо і є синергією потенціалів двох держав», - зауважив Глава держави у коментарі за результатами переговорів. Також було підписано Меморандум про співпрацю в культурній сфері, досягнуто домовленість про підтримку кримських татар з боку ОАЕ, підписано ще низку важливих документів.

http://www.president.gov.ua/news/na-peregovorah-z-premyer-ministrom-oae-dosyagnuto-vazhlivih-44250

У ході робочого візиту до Об'єднаних Арабських Еміратів Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Віце-президентом, Прем'єр-міністром, Міністром оборони Об'єднаних Арабських Еміратів, правителем Емірату Дубай шейхом Мухаммедом бін Рашидом Аль Мактумом.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-oae-aktivizuvatimut-praktichnu-vzayemodiyu-za-ni-44254

У рамках робочого візиту до Об'єднаних Арабських Еміратів Президент України Петро Порошенко провів зустріч з керівником одного з найбільших у світі портових операторів «DP World» Султаном Ахмедом бін Сулаємом.

http://www.president.gov.ua/news/emiratska-grupa-kompanij-dp-world-pidtverdzhuye-zacikavlenis-44258

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.