11.11.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Дружина Президента України Марина Порошенко відкрила  IIІ Міжнародний конгрес зі спеціальної педагогіки, психології та реабілітології «Інклюзія в новій українській школі: виклики сьогодення». У ньому взяли участь понад 600 освітян зі всіх регіонів України.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-vidkrila-mizhnarodnij-kongres-inklyuziya-v-44346

Президент Петро Порошенко наголошує, що впровадження головної реформи в країні – програми децентралізації влади - демонструє масштабні зміни по всій країні. 

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-decentralizaciyu-nashe-zavdannya-nabliziti-vla-44350

«Ліквідується інститут «смотрящих», не треба буде нічого погоджувати у Києві. Права у вас і відповідальність – у вас. Руйнуються всі схеми, коли громаді нічого не надходить, державі нічого не надходить, а ділки обробляють, продають за кеш і, таким чином, забезпечується лише збагачення», - наголосив Петро Порошенко повыдомивши, що відповідні законодавчі ініціативи розглядатимуться сьогодні на засіданні Національної ради реформ.

http://www.president.gov.ua/news/nove-zakonodavstvo-u-zemelnij-sferi-likviduye-smotryashih-u-44354

Президент Петро Порошенко зустрівся з новообраними лідерами та депутатами об'єднаних територіальних громад та привітав їх з перемогою. «Це перемога людей. 2 млн виборців, які проживають на територіях об'єднаних територіальних громад, де відбувались вибори, віддали вам свою довіру», - зауважив Петро Порошенко. Він додав: «Люди бачать, довіряють і голосують саме за таких як ви».

http://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-dlya-mene-velika-chest-buti-prezidentom-ukr-44358

Президент Петро Порошенко на засіданні Національної ради реформ наголосив, що прозорий та ефективний реєстр землі допоможе захиститись від фальсифікацій і рейдерських захоплень земельних ресурсів.

http://www.president.gov.ua/news/ni-pro-yake-prodovzhennya-zemelnoyi-reformi-ta-borotbu-z-rej-44362

Глава держави акцентував увагу учасників засідання Національної ради реформ на необхідності розгляду та голосування у Верховній Раді нової редакції Закону «Про дипломатичну службу». «Прийняття Закону «Про дипломатичну службу» не менш важливе, ніж побудова оборонної стратегії і затвердження Стратегічного оборонного бюлетеню та реформування армії. Це теж наша армія, але вже на іншому фронті – фронті зовнішньої політики», - підкреслив він.

http://www.president.gov.ua/news/diplomati-nasha-armiya-na-fronti-zovnishnoyi-politiki-prezid-44366

Національна рада реформ під головуванням Президента Петра Порошенка розглянула ініціативу Глави держави, Уряду і Міністерства юстиції щодо посилення захисту прав і свобод громадян та покращення надання безоплатної правової допомоги.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-na-nacionalnij-radi-reform-riven-zahistu-kons-44370

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.