24.11.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко розпочав дводенний робочий візит до Брюсселя для участі у П'ятому саміті «Східного партнерства».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-robochij-vizit-do-bryusselya-44594

Петро Порошенко подякував Королю за політичну підтримку, солідарність та практичну допомогу Україні у протидії зовнішній агресії. У контексті вшанування 85-ї річниці пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років Петро Порошенко наголосив на важливості визнання Бельгією Голодомору злочином проти українського народу.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-petro-poroshenko-mav-audiyenciyu-u-jogo-v-44598

Росія має понести відповідальність за всі злочини, скоєні нею на окупованому півострові та проти кримськотатарського народу, заявив Президент Петро Порошенко журналістам після зустрічі з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском. «Ми не збираємося з цим миритися. Росія має нести відповідальність за ці жахливі кроки», - наголосив Глава Української держави.

http://www.president.gov.ua/news/rosiya-maye-ponesti-vidpovidalnist-za-zlochini-skoyeni-v-oku-44602

Президент Петро Порошенко у Брюсселі провів зустріч з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском. «Надзвичайно вдячний Президенту Туску за абсолютно чітку, тверду і послідовну позицію підтримки України в європейських прагненнях, підтримки і санкцій проти РФ як наслідок агресії Російської Федерації проти України», - наголосив Глава держави представникам ЗМІ.

http://www.president.gov.ua/news/vdyachnij-za-tverdu-pidtrimku-ukrayini-glava-derzhavi-proviv-44606

У рамках візиту до Брюсселя для участі у П'ятому Саміті «Східне партнерство» Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейської народної партії Джозефом Долем.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-yevropejskoyi-na-44610

У рамках робочого візиту до Брюсселя Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Азербайджанської Республіки Ільхамом Алієвим.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-prezidentom-azerbajdzha-44614

У рамках участі в роботі П'ятого саміту «Східного партнерства» Глава держави провів зустріч з Прем'єр-міністром Грузії Гіоргі Квірікашвілі.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zustrivsya-z-premyer-ministrom-gruziyi-44618

Заступник Глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв повідомив, що Президент Петро Порошенко прибув до Брюсселя для участі у Саміті Східного партнерства. Крім цього, програмою візиту заплановано проведення близько 20 двосторонніх зустрічей з лідерами держав-членів ЄС та участь у 6-му засіданні лідерів ЄНП, присвяченому Саміту Східному партнерству.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-u-bryusseli-obgovoryuvatime-pitannya-posilennya-sp-44622

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.