02.11.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко провів переговори з Керуючим директором Публічного інвестиційного фонду Королівства Саудівська Аравія Ясіром бін Османом Ар-Румаяном.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zacikavlena-v-zaluchenni-investicij-korolivstva-sau-44210

Під час офіційного візиту до Королівства Саудівська Аравія Президент України Петро Порошенко зустрівся із Генеральним секретарем Ради співробітництва арабських держав Перської затоки Абдулатіфом бін Рашидом Аз-Заяні.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-radu-spivrobitnictva-arabskih-derzhav-per-44214

Президент України Петро Порошенко в рамках офіційного візиту до Королівства Саудівська Аравія провів зустріч із Королем Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом. За результатами зустрічі було досягнуто домовленість щодо активізації двосторонньої співпраці в політичній, торговельно-економічній, військово-технічній, енергетичній та інвестиційній сферах.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-korolem-saudivskoyi-ara-44218

В ході офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Королівства Саудівська Аравія було підписано низку документів про двостороннє співробітництво у сфері підготовки дипломатичних кадрів, у галузі інвестиційного співробітництва у сільському господарстві, а також про співпрацю в інформаційній сфері.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-korolivstvo-saudivska-araviya-pidpisali-nizku-do-44222

Глава Української держави нагородив Короля Саудівської Аравії за визначний особистий внесок у розвиток українсько-саудівських міждержавних відносин.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-vruchiv-orden-knyazya-yaroslava-mudrogo-k-44226

Президент Петро Порошенко наголосив на важливості домовленостей між Україною та Саудівською Аравією в секторі оборони і безпеки. «Ми завершили обговорення і готові до підписання угоди між Україною та Саудівською Аравією про співпрацю в галузі оброни», - заявив Петро Порошенко журналістам за результатами першої частини свого візиту до країн Перської затоки.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-saudivska-araviya-zavershili-pidgotovku-mizhderz-44230

Президент Петро Порошенко зазначив, що в ході переговорів під час його офіційного візиту до Королівства Саудівської Аравії обговорювалось широке коло питань двостороннього співробітництва.

http://www.president.gov.ua/news/saudivski-kompaniyi-yaki-vzhe-zaraz-mayut-pozitivnij-dosvid-44234

Президент Петро Порошенко повідомив про досягнення «важливих домовленостей щодо спрощення візового режиму» між Україною та Саудівською Аравією.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ukrayina-ta-saudivska-araviya-domovilis-pro-s-44238

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.