22.11.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяли участь у церемонії вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-razom-z-druzhinoyu-vshanuvali-pamyat-geroyiv-nebes-44530

Революція Гідності стала ще одним доказом споконвічного прагнення українського народу до свободи і незалежності. Її річницю ми відзначаємо вже вчетверте, але цього року вперше можу прозвітувати суспільству, що одну з ключових вимог Майдану виконано: Угода про політичну асоціацію та зону вільної торгівлі Європейським Союзом з 1 вересня набула чинності.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-pid-chas-urochistoyi-ceremoniyi-p-44534

«Цілком логічно саме 21 листопада відзначати й ваше професійне свято. Звичне 2 серпня – то дата першого стрибка парашутистів в Московському військовому окрузі. До чого ж тут ми? Москва – не Київ. Так само як і «Україна – не Росія», - заявив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-den-desantno-shturmovih-vijsk-zbrojnih-sil-ukrayin-44538

В День Собору Архистратига Михаїла на Михайлівській площі у Києві за участі Президента, Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Петра Порошенка та зведеного підрозділу українських десантників відбулося урочисте прийняття присяги українського десантника, під час якої наші воїни отримали берети нового зразка.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vidsogodni-ukrayinski-desantniki-nositimut-te-44542

«Післязавтра я вирушаю на Саміт Східного партнерства, щоб визначити нові проміжні цілі та рубежі на європейському шляху. Але кінцеву мету ми з вами, дорогі друзі, чітко знаємо – повноправне членство в найпрестижнішому союзі світу, остаточне повернення України до європейського дому. Угода про асоціацію з Євросоюзом, дорожня карта реформ наблизить нас до цієї перспективи», - наголосив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ostatochna-nasha-meta-chlenstvo-ukrayini-v-ye-44546

«Ми в рекордні терміни опрацювали його з Верховною Радою і Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо посилення соціального захисту учасників АТО, учасників Революції Гідності та членів їх родин сьогодні у вашій присутності я маю велику честь підписати», - зазначив Петро Порошенко під час зустрічі з учасниками Революції Гідності.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-posilennya-socialnogo-zahistu-44550

Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів зустріч з делегацією Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, яку очолює президент конгресу Гудрун Мюслер-Торнстром. Керівництво Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи перебуває в Україні з дводенним моніторинговим візитом.

http://www.president.gov.ua/news/kongres-miscevih-i-regionalnih-vlad-radi-yevropi-pidtrimuye-44554

Президент провів Воєнний кабінет

21 листопада 2017 року - 22:06

Глава держави заслухав доповідь щодо останніх подій від присутніх керівників силових відомств, зокрема щодо незаконного перетину російськими танками українського кордону у Краснодонському районі Луганської області, а також почастішання випадків провокацій з боку бойовиків.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-voyennij-kabinet-44558

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.