04.11.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Українська артилерія відповідає вимогам і принципам роботи, які домінують серед наших країн-партнерів, членів НАТО. Ключова характеристика – це точність. І ми впевнено просуваємося цим шляхом. Про це сказав Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко під час відвідування практичних занять з питань нарощування спроможностей ракетних військ і артилерії Збройних Сил України в одній із військових частин на Київщині.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayinska-artileriya-vid-zastarilogo-radyanskogo-44270

У День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав практичне заняття з питань нарощування бойових спроможностей ракетних військ і артилерії Збройних Сил України, яке проводилось на артилерійському полігоні 43 окремої артилерійської бригади Сухопутних військ ЗСУ.

http://www.president.gov.ua/news/vas-vidveli-vid-liniyi-rozmezhuvannya-ale-vi-mayete-buti-got-44274

У День ракетних військ і артилерії ЗСУ Президент Петро Порошенко нагородив військовослужбовців. Державні нагороди Верховний Головнокомандувач ЗСУ вручив під час відвідування практичного заняття з питань нарощування бойових спроможностей ракетних військ і артилерії в одній із військових частин ЗСУ на Київщині.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-vijskovih-artileristiv-44278

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Львівську область із робочим візитом. На Львівщині Перша леді України презентувала національний проект «Книга Миру», в якому діти учасників АТО із п'ятнадцяти регіонів вже поділилися сімейними фотографіями та побажаннями про мир в Україні. І сьогодні учні Буської школи №1 разом із Мариною Порошенко створили новий розділ – «Львівська область».

http://www.president.gov.ua/news/lvivshina-doluchilasya-do-proektiv-marini-poroshenko-kniga-m-44282

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.