01.04.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Починаючи з квітня цього року розмір грошової винагороди за виконання бойових завдань у зоні проведення антитерористичної операції військовослужбовцям Збройних Сил України буде збільшено до 7500 гривень. Про це повідомив Президент Петро Порошенко на урочистостях з нагоди випуску слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів підготовки Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського.

http://www.president.gov.ua/news/z-kvitnya-zbilshitsya-rozmir-nadbavki-dlya-vijskovosluzhbovc-40674

Президент Петро Порошенко передав Оксані Кизило, вдові загиблого капітана Андрія Кизила, удостоєного звання Герой України посмертно, орден «Золота Зірка». Глава держави присвоїв високе звання капітану Кизилу за виняткову мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-peredav-zolotu-zirku-geroya-ukrayini-andriya-kizil-40678

Президент Петро Порошенко привітав із випуском слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів підготовки Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського. «Ви – нове покоління українського офіцерства. Вся Україна зараз дивиться на вас, і ваше завдання - продемонструвати, що ми здатні долати ворога, здатні принести мир на українську землю», - наголосив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vipusknikam-nacionalnogo-universitetu-oboroni-40682

«Це подія не лише для літакобудівників. Це визначна подія не лише для заводу «Антонов», і не лише для України. Це подія міжнародного масштабу. І те, що Україна зараз, в ці часи спроможна запускати в небо нові якісні літаки, свідчить про величезний потенціал, який має держава», - переконаний Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinska-derzhava-maye-velicheznij-potencial-yaksho-v-ci-c-40690

Президент Петро Порошенко зустрівся з військовослужбовцями Героями України – учасниками антитерористичної операції. Президент наголосив, що такі зустрічі вже стали традиційними і мають на меті обмін думками задля покращення взаємодії у проведенні реформ у Збройних Силах. Військовослужбовці звернулися до Президента з пропозицією про відновлення військових судів.

http://www.president.gov.ua/news/vijskovi-geroyi-ukrayini-zvernulisya-do-prezidenta-z-prohann-40694

Президент Петро Порошенко під час засідання Національної ради реформ наголосив, що питання якісної і сучасної освіти в Україні – це питання надзвичайної відповідальності і надзвичайної ваги.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pro-reformu-osviti-mi-povinni-navchiti-nashih-40698

Президент Петро Порошенко нагадав, що з 1 квітня починає працювати автоматичний реєстр відшкодування податку на додану вартість. За його словами, ухвалені минулого року зміни до законодавства мають запустити систему прозорого і ефективного відшкодування ПДВ.

http://www.president.gov.ua/news/mayemo-zabezpechiti-prozorist-sistemi-vidshkoduvannya-pdv-pr-40702

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості забезпечення якісного освітнього процесу для дітей з особливими потребами. «Наша школа, нарешті, має навчитися враховувати індивідуальність кожної дитини», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-inklyuzivnu-osvitu-shkola-nareshti-maye-vrahov-40706

Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди офіцерам Збройних Сил – слухачам та випускникам Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського. Державні нагороди отримали одинадцять військовослужбовців, які відзначилися у захисті суверенітету та територіальної цілісності України. Президент також вручив «Золоті медалі» та дипломи з відзнакою кращими випускникам Національного університету оборони та передав ордери на квартири 25 військовослужбовцям.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-derzhavni-nagorodi-vijskovim-sluhacham-ta-40710

Під час засідання Національної ради реформ Президент Петро Порошенко наголосив на тому, що створення та запуск єдиного автоматичного реєстру відшкодування податку на додану вартість розширить можливості боротьби з корупцією та підвищить довіру бізнесу і громадськості до дій влади.

http://www.president.gov.ua/news/avtomatichnij-reyestr-vidshkoduvannya-pdv-rozshirit-mozhlivo-40714

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.