04.04.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Документ сприяє створенню ефективної двосторонньої договірно-правової бази для уникнення подвійного оподаткування, запобіганню ухиленням від сплати податків, а також взаємному зменшенню податкових перешкод для закордонних інвестицій і торгівлі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-yakij-stimulyuvatime-pogliblennya-u-40738

Петро Порошенко засудив триваючу агресію з боку Росії та продовження її військовими, а також російськими бойовиками обстрілів, зокрема, із застосуванням важкого озброєння, незважаючи на оголошення режиму припинення вогню з 1 квітня. Сторони наголосили на необхідності консолідації режиму припинення вогню.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-tristoronnyu-telefonnu-rozmovu-z-k-40742

Реалізація положень Закону сприятиме додержанню загальноприйнятих міжнародних норм, правил, традицій організації офіційних заходів, поліпшенню й оптимізації порядку проведення в Україні заходів протокольного і церемоніального характеру.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-udoskonalennya-zakonodavstva-sh-40746

Президент Петро Порошенко провів нараду щодо початку роботи в Україні електронного реєстру автоматичного відшкодування податку на додану вартість. «Я дуже щасливий, що вся команда продемонструвала абсолютно жорстку політичну волю і по адмініструванню податків ми знайшли достатню кількість аргументів, щоб запровадити цю нову, революційну систему, яка дозволяє забезпечити ефективний, прозорий громадський контроль над всім механізмом відшкодування», - сказав Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/realizaciya-ruhu-ukrayini-do-yes-vidbuvayetsya-v-tomu-chisli-40750

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою», схвалений Верховною Радою України 14 березня 2017 року. Угоду було підписано 11 липня 2016 року під час візиту в Україну Прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-ukrayini-pro-ratifikaciyu-ugodi-pro-40754

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард. Глава держави подякував Директору-розпоряднику МВФ за її особистий внесок у позитивне рішення щодо виділення Україні чергового траншу Міжнародного валютного фонду в обсязі 1 млрд. доларів США.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-direktorom-roz-40758

«Без діалогу з людьми такі рішення не приймаються», - прокоментував рішення про запровадження абонплати на газ Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/rishennya-shodo-abonplati-na-gaz-maye-buti-prizupineno-prezi-40762

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.