08.04.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

6 квітня 2017 року в Мінську відбулася зустріч у Нормандському форматі на рівні дипломатичних радників лідерів України, Німеччини, Франції та Росії. Під час консультацій сторони обговорили ключові аспекти імплементації Мінських домовленостей та наголосили на пріоритетності виконання їх безпекових компонентів.

http://www.president.gov.ua/news/u-minsku-vidbulasya-zustrich-u-normandskomu-formati-na-rivni-40898

Президент Петро Порошенко провів зустріч з президентом Національної академії наук України Борисом Патоном та молодими вченими. Глава держави підписав розпорядження «Про призначення грантів Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2017 рік».

http://www.president.gov.ua/news/majbutnye-krayini-u-vashih-rukah-i-vash-rozum-povede-ukrayin-40902

Президент Петро Порошенко наголошує, що після отримання безвізового режиму для українських громадян, робота не припинятиметься і влада зробить все для того, щоб подорожі до Європи стали більш доступними для українців.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-mi-zrobimo-vse-shob-poyizdki-do-yevropi-dlya-ukray-40906

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Житомир. У ході робочого візиту Перша леді разом із дітьми учасників АТО продовжили заповнювати сторінки дитячої «Книги Миру» та створили розділ Житомирської області в загальнонаціональному проекті.

http://www.president.gov.ua/news/zhitomirshina-stala-uchasnikom-proektu-marini-poroshenko-z-r-40910

Глава Української держави поінформував Віце-Президента США щодо погіршення безпекової ситуації на Донбасі, зокрема порушення Росією режиму припинення вогню. Віце-Президент Майк Пенс наголосив, що США повністю підтримують Україну в її боротьбі за відновлення суверенітету і територіальної цілісності. 

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-vice-prezident-40914

Президент України Петро Порошенко зустрівся з делегацією Європейського Парламенту на чолі з Головою Комітету із закордонних справ Дейвідом МакАллістером.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-podyakuvav-delegaciyi-yevroparlamentu-za-40918

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.