06.04.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час аудієнції Президента України Петра Порошенка у Королеви Данії Маргрете ІІ Глава держави подякував ЇЇ Величності за всебічну підтримку України Королівством Данія. Сторони відзначили високий рівень політичного діалогу та дружні відносини між двома державами.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-mozhe-rozrahovuvati-na-pidtrimku-daniyi-audiyenciya-40822

В рамках офіційного візиту до Королівства Данія Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Спікером Фолькетінгу (Парламенту) Данії Пією К'єрсґор та депутатами данського парламенту.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-zi-spikerom-folketingu-da-40826

В рамках офіційного візиту до Королівства Данії Президент Петро Порошенко відвідав у Копенгагені будинок, в якому в 1919-1922 роках розташовувалось дипломатичне представництво Української Народної Республіки.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidvidav-budinok-de-u-1919-1922-rokah-rozmishuvalo-40830

Президент Петро Порошенко у Копенгагені зустрівся з українською громадою Данії в рамках офіційного візиту до цієї країни. «Дякую за те, що ви займаєте дуже активну позицію на підтримку України», - сказав Президент. Петро Порошенко зазначив, що розпочав візит із зустрічі з Королевою Данії Маргрете ІІ, під час якої Її Величність сказала: «Ви знаєте я дуже регулярно бачу з вікон мого палацу українські прапори. І вони дуже активно нагадують мені про необхідність підтримувати Україну».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-ukrayinskoyu-gromadoyu-daniyi-dyakuyu-40834

У ході офіційного візиту до Королівства Данія Президент України Петро Порошенко провів зустріч з представниками провідних данських компаній. Петро Порошенко наголосив, що незважаючи на триваючу російську агресію, Україні вдалося вийти на траєкторію макроекономічного зростання: знижено показники інфляції, запроваджено реформи енергетичного сектору, створено антикорупційну структуру, розпочато процес децентралізації, започатковано амбіційну судову реформу.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-kerivnictvom-providnih-danskih-kompan-40838

У рамках офіційного візиту до Королівства Данія Президент України Петро Порошенко подякував Данії за підтримку України у боротьбі за захист незалежності та територіальної цілісності та у протистоянні з російським агресором.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ne-odna-i-ne-bude-zabuta-zustrich-prezidenta-ukrayi-40842

Президент Петро Порошенко наголошує на ефективній підтримці данських партнерів у впровадженні реформ в Україні і зростанні у бізнес-кооперації між нашими двома країнами.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinsko-danska-tisna-vzayemodiya-iz-vprovadzhennya-reform-40846

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.