31.03.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Сторони обмінялися думками з актуальних питань двосторонніх взаємин. Під час зустрічі було відзначено важливість активізації двостороннього політичного діалогу на вищому рівні. Сторони обговорили питання збереження існуючого режиму санкцій ЄС щодо Росії як ефективного інструменту забезпечення повної імплементації Мінських домовленостей та повного відновлення територіальної цілісності та суверенітету України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-premyer-ministrom-ugors-40622

Лідери скоординували шляхи посилення міжнародного тиску на Росію у зв'язку з її останніми неправомірними діями, що дестабілізували ситуацію на Донбасі. 

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-yevropejskoyi-na-40626

Співрозмовники висловили готовність інтенсифікувати українсько-мальтійський політичний діалог на всіх рівнях. У цьому зв'язку було підтверджено запрошення Президенту України відвідати Мальту з державним візитом у травні цього року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-prezidentom-respubliki-40630

Лідери обговорили останні події на Донбасі і засудили дії Росії, спрямовані на порушення Мінських домовленостей та підрив мирного процесу. Співрозмовники підтвердили важливість збереження санкцій Європейського Союзу проти Росії до повного відновлення територіальної цілісності України, включаючи Крим.

http://www.president.gov.ua/news/glava-ukrayinskoyi-derzhavi-zustrivsya-z-prezidentom-yevrope-40634

Глава держави висловив сподівання на позитивне голосування Європейським Парламентом рішення щодо запровадження Євросоюзом безвізового режиму для українських громадян на найближчій пленарній сесії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-yevropejskogo-pa-40638

Співрозмовники відзначили важливість підтримання регулярних контактів на найвищому рівні, у тому числі шляхом обміну візитами. Прем'єр-міністр Іспанії підтвердив, що його країна завжди надаватиме сприяння Україні у реалізації її євроінтеграційних прагнень, зокрема у контексті завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та лібералізації візового режиму для громадян України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-premyer-ministrom-ispaniyi-m-40642

Дружина Президента Марина Порошенко відвідала ювілейну V церемонію нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2016». Перша леді вручила відзнаку «Янгол добра» Міжнародному благодійному фонду «Українська Біржа Благодійності», який став першим у номінації «Всеукраїнська благодійність».

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-vruchila-vidznaku-yangol-dobra-v-ramkah-na-40646

Глава держави подякував за послідовну політичну підтримку з боку Хорватії суверенітету і територіальної цілісності України, важливу гуманітарну допомогу нашій країні, активне сприяння у питаннях європейської інтеграції.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-iz-premyer-ministrom-respubliki-ho-40650

У ході робочого візиту на Мальту Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Президентом Румунії Клаусом Йоханнісом.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-rumuniyi-40654

Президент Петро Порошенко наголошує, що наступний транш міжнародної макрофінансової допомоги Україні сприятиме стабілізації бюджету держави та посиленню золотовалютних резервів.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-otrimaye-makrofinansovu-dopomogu-vzhe-na-nastupnomu-40658

Президент Петро Порошенко повідомив, що результатом його зустрічі з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель, в рамках робочого візиту на Мальту, стала домовленість про проведення тристоронніх переговорів між лідерами України, Німеччини та Франції найближчим часом. Ці перемовини покликані активізувати Мінський мирний процес.

http://www.president.gov.ua/news/mi-domovilisya-pro-aktivizaciyu-procesiv-u-minskomu-formati-40662

«За моїм дорученням наша делегація в Мінську запропонувала оголосити перед Великоднем припинення вогню. На жаль, ми не маємо великого оптимізму, що та сторона буде дотримуватись досягнутих домовленостей, але життя і здоров'я кожного українського воїна є найбільшою цінністю», - сказав Глава держави під час спілкування зі ЗМІ в рамках робочого візиту на Мальту.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-dav-doruchennya-zbrojnim-silam-pro-pripinennya-vog-40666

Дружина Президента України, Голова Благодійного Фонду Порошенка пані Марина Порошенко разом із українськими та польськими науковцями підписала Угоду щодо продовження співпраці з реалізації науково-дослідного проекту на тему: «Пошук, ідентифікація, і наукове вивчення найстарішого храму Богородиці, побудованого в Холмі королем Данилом Галицьким».

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-istoriya-ce-te-sho-obyednuye-narod-i-daye-40670

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.