27.04.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко повідомив про рішення Комітету постійних представників Європейського Союзу (COREPER) щодо запровадження безвізового режиму для українців.

http://www.president.gov.ua/news/rada-yes-na-rivni-posliv-uhvalila-istorichne-rishennya-pro-n-41114

Українсько-білоруський кордон був, є і завжди буде кордоном дружби, добросусідства, надійного партнерства. Кордоном миру. І ніхто і ніколи Україну і Білорусь не посварить. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час участі разом з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком у заходах з нагоди річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-liniya-kiyiv-minsk-ce-vis-dobra-druzhbi-j-miru-41118

У річницю аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яка сталася 26 квітня 1986 року, Президент України Петро Порошенко та Президент Білорусі Олександр Лукашенко спільно вшанували пам'ять Героїв Чорнобиля.

http://www.president.gov.ua/news/geroyizm-likvidatoriv-avariyi-na-chaes-vryatuvav-svit-prezid-41122

Під час робочого візиту до Республіки Білорусь Президент України Петро Порошенко разом із Президентом Білорусі Олександром Лукашенком відвідав Свято-Михайлівську церкву. Лідери держав помолились за мир та благоденство українського та білоруського народів.

http://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-bilorusi-pomolilis-za-mir-41126

Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Президентом Білорусі Олександром Лукашенком під час робочого візиту до Республіки Білорусь. Глави держав обговорили широкий спектр питань двосторонньої співпраці.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-bilorus-aktivizuyut-ekonomichnu-spivpracyu-zustr-41130

У рамках робочого візиту до Республіки Білорусь Президент України Петро Порошенко під час зустрічі із Президентом Білорусі Олександром Лукашенком обговорив питання організації відзначення 345-річчя з дня народження українського гетьмана Пилипа Орлика, що народився на території сучасної Білорусі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayina-ta-bilorus-skoordinuyut-kroki-z-vidznache-41134

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба взяв участь у відкритті Центру психологічного відновлення «Промир» у Слов'янську.

http://www.president.gov.ua/news/u-slovyansku-rozpochav-robotu-centr-psihologichnogo-vidnovle-41138

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.