20.04.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У нас нема миру з однієї причини: Росіяни не зацікавлені в досягненні миру. Вони зацікавлені в отриманні контролю.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-u-korolivskomu-instituti-mizhnaro-41022

Президент Петро Порошенко під час виступу в Королівському інституті міжнародних відносин Chatham House на тему: «Битва за Україну: лідерство та солідарність проти агресії» подякував присутнім за інтерес до України, за підтримку і солідарність з Українською державою. Він наголосив, що це спільна боротьба не лише проти агресії і повернення в світ неповаги і «навмисних територіальних захоплень», але і за майбутнє Європи та вільний світ, що заснований на «верховенстві закону», а не «права сили».

http://www.president.gov.ua/news/uspishna-ukrayina-zabezpechit-stabilnist-regionu-prezident-v-41026

Глава держави наголосив, що для перемоги над агресією потрібно бути сильними та об'єднаними. І необхідна тверда підтримка реформ в Україні. «Ми  також потребуємо санкцій проти Росії. Не вірте тим, хто каже, що санкції не приносять нічого. Перш за все: менше вбитих українців – це не «нічого». По-друге: якщо б не було санкцій, російські танки стояли би набагато глибше в Європі. Путін почав свою «кампанію» в Україні з відчуття безкарності. Через санкції і готовність України боротися, зараз він відчуває невпевненість, і має закінчити відчуттям неминучої реакції Заходу.  Світові агресори повинні знати: вони будуть притягнуті до відповідальності за свої злочини», - наголосив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-svitovi-agresori-povinni-znati-sho-voni-budut-prit-41030

Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Сполученого королівства Великої Британії та Північної Ірландії поклав квіти до Меморіалу невідомого солдата у Вестмінстерському абатстві в пам'ять про загиблих у світових війнах.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-poklav-kviti-do-memorialu-nevidomogo-soldata-u-ves-41034

Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту до Сполученого королівства Великої Британії та Північної Ірландії зустрівся з лідером фракції правлячої Консервативної партії Девідом Лідінгтоном, головою «групи дружби» у зв'язках з Україною у британському Парламенті сером Джеральдом Говартом та Головою Комітету Парламенту у закордонних справах Кріспіном Блантом. 

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-britanskimi-parlamentaryami-41038

Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Сполученого королівства Великої Британії та Північної Ірландії відвідав Національний меморіал пам'яті поліцейських у Лондоні та вшанував пам'ять загиблих внаслідок теракту біля Парламенту Великої Британії 22 березня 2017 року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vshanuvav-pamyat-zagiblih-vnaslidok-teraktu-bilya-41042

Це дуже багатообіцяюче рішення в Гаазі, коли по обидвом судовим позовам була визнана юрисдикція Міжнародного суду в Гаазі. Про це заявив Президент Петро Порошенко представникам ЗМІ у Лондоні, коментуючи рішення суду в Гаазі.

http://www.president.gov.ua/news/mi-na-pravilnomu-shlyahu-prezident-pro-rishennya-mizhnarodno-41046

«Я думаю, що тверда позиція Великої Британії, як країни-підписанта Будапештського меморандуму, дає нам гарантії нашого суверенітету та територіальної цілісності, демонструє надзвичайно надійну позицію щодо нашого стратегічного партнерства», - зазначив Петро Порошенко під час зустрічі з Прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей.

http://www.president.gov.ua/news/velika-britaniya-odin-z-najcinnishih-i-nadijnih-partneriv-uk-41050

Під час офіційного візиту до Сполученого королівства Великої Британії та Північної Ірландії відбулись переговори Президента Петра Порошенка з Прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей.

http://www.president.gov.ua/news/rozshirennya-bezpekovogo-spivrobitnictva-spivpracya-v-sudovi-41054

Президент України висловив вдячність британській стороні за послідовну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Було зазначено, що, як одна з країн-гарантів незалежності України за Будапештським меморандумом, Велика Британія може відіграти важливу роль у забезпеченні безпеки в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-derzhavnim-sekretarem-u-41058

19 квітня Дружина Президента, Голова Благодійного Фонду Порошенка пані Марина Порошенко разом із Міністром освіти і науки Лілією Гриневич  підписали Меморандум про співпрацю у питанні запровадження інклюзивного освітнього середовища в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-ta-liliya-grinevich-poshiryuvatimut-inklyu-41062

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.