29.04.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко провів нараду з Генеральним прокурором Юрієм Луценком та Секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Турчиновим і подякував за блискучу роботу, як була проведена прокуратурою і проведена в суді з повернення коштів, вкрадених колишніми високопосадовцями. «Дуже важливо, що ми нарешті не піаримо наміри, а звітуємо про результати. Результатом є зарахування до державного бюджету суми, яка дорівнює 40 млрд грн.», - наголосив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/ce-vidnovlennya-spravedlivosti-prezident-pro-povernennya-v-d-41154

Президент Петро Порошенко відвідав Головний центр зв'язку, автоматизації та захисту інформації Державної прикордонної служби України. Глава держави передав представникам Західного, Північного, Південного, Східного, Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ та  представникам Головного центру зв'язку, автоматизації і захисту інформації засоби радіозв'язку, отримані в рамках проектів міжнародно-технічної допомоги від Уряду Сполучених Штатів Америки.

http://www.president.gov.ua/news/odnim-iz-klyuchovih-elementiv-vnutrishnoyi-bezpeki-ye-bezpek-41158

Всі українці мають отримати якісний, європейський сервіс при перетині кордону, наголосив Глава держави і доручив керівнику ДПСУ та її службовцям забезпечити відповідні умови. «Ставлю вам завдання забезпечити високоякісним державним сервісом при перетині державного кордону громадян України і наших гостей, не допустити появи черг, в яких українці чекатимуть довгі години для того, щоб перетнути кордон. Ми прибрали черги біля посольств і не можна, щоб вони виникли біля пунктів перетину кордону. Час підготуватися до цієї вагомої події в історії України ще є», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/derzhprikordonsluzhba-maye-zabezpechiti-yakisnij-servis-pri-41162

На виконання доручення Президента Петра Порошенка робоча група підготувала План заходів з реалізації першого етапу (2017-18 роки) Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. 31 березня Національною Радою Реформ була підтримана Стратегія реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки. Глава держави доручив Кабінету міністрів спільно з Уповноваженим з прав дитини Миколою Кулебою розробити і затвердити План її реалізації.

http://www.president.gov.ua/news/rozrobleno-plan-zahodiv-z-realizaciyi-pershogo-etapu-naciona-41166

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.