13.04.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко на Луганщині зустрівся з військовослужбовцями однієї з танкових частин, яка згідно Мінських домовленостей відведена від лінії зіткнення. Петро Порошенко наголосив, що йому, як Верховному Головнокомандувачу Збройних Сил України, дуже приємно особисто вітати славетних захисників України, які перебувають на передньому краї боротьби з ворогом. Він підкреслив, що Збройні Сили України героїчно і стійко виконують завдання антитерористичної операції, утримуючи визначені рубежі та зриваючи загарбницькі плани країни-агресора.

http://www.president.gov.ua/news/vasha-sila-ne-lishe-v-micnij-broni-ta-mogutnij-zbroyi-vona-v-40958

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Луганської області вручив нагороди військовим Збройних Сил України, які брали участь у бойових діях на Донбасі. Високі державні нагороди з рук Глави держави отримали 24 військовослужбовці. Всього Указом Президента нагороджено 157 військових, серед яких 26 захисників посмертно та 66 поранених бійців.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-nagorodi-vijskovim-uchasnikam-bojovih-dij-40962

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Луганщину взяв участь в урочистому відкритті обласного фізкультурного центру «Олімп», де тренуються українські олімпійці та паралімпійці.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-vidkritti-fizkulturnogo-centru-olimp-sport-najk-40966

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Луганщину взяв участь в урочистій церемонії вручення реанімобілів і спеціалізованого автотранспорту для медичних закладів області. Глава держави подякував медикам області за вірність клятві Гіппократа, сумлінну працю, турботу про пацієнтів і врятовані життя.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-reanimobili-i-specavtotransport-dlya-medic-40970

Дружина Президента України Марина Порошенко здійснила робочий візит у Хмельницьку область. Перша леді України разом із учнями Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» імені Героя України Сергія Бондарчука продовжили заповнювати сторінки загальнонаціонального проекту «Книга Миру».

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-privezla-do-hmelnichchini-knigu-miru-ta-za-40974

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.