01.11.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський розпочав зустріч з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Маріїнському палаці в Києві.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-prezidenta-ukrayini-z-generalnim-sekr-58133

Візит членів Північноатлантичної ради НАТО в Україну – це яскрава демонстрація солідарності з нашою державою, наголосив Президент України Володимир Зеленський, відкриваючи засідання Комісії Україна – НАТО у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proponuyemo-predmetno-rozglyanuti-priyed-58137

«Ми готові ще тісніше співпрацювати з Альянсом і прискорювати підготовку до членства в НАТО. Не знімаючи з порядку денного можливість приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО, ми готові вже сьогодні, практичною роботою доводити – Україна заслуговує такого формату відносин з Альянсом. Сподіваємося, що наш прогрес у втіленні принципів, норм і стандартів НАТО, а також новий формат нашої взаємодії з Альянсом буде визнано у подальших політичних рішеннях союзників», – сказав Президент під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками засідання Комісії Україна – НАТО в Києві.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-gotova-tisnishe-spivpracyuvati-z-nato-ta-priskoryuv-58141

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що третьою й останньою умовою для проведення зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні є розведення сил і засобів у населеному пункті Петрівське на Донбасі. Воно заплановане на 4 листопада – за умови дотримання на цій ділянці режиму припинення вогню протягом тижня.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ne-sumnivayus-u-provedenni-zustrichi-v-n-58145

«Сьогодні ми домовилися про оновлений, консолідований пакет проектів і практичних заходів. Обговорили перспективи нашої співпраці в рамках Програми розширених можливостей НАТО. Я довів сьогодні, що Україна вже готова вийти на цей новий рівень партнерства з Альянсом», – сказав Президент під час спільної з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом зустрічі зі ЗМІ.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-mi-domovilisya-pro-onovlenij-paket-proektiv-i-prak-58149

«Ми також продовжимо спільне зміцнення безпеки і стабільності у Чорноморському регіоні. Нарощуватимемо обмін інформацією, розвиватимемо лінії комунікації, активізуємо проведення спільних навчально-тренувальних заходів», – сказав Глава держави під час зустрічі зі ЗМІ за підсумками засідання Комісії Україна – НАТО у Києві. 

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-nato-prodovzhat-spilne-zmicnennya-bezpeki-i-stab-58153

Офіс Президента України передав Меджлісу кримськотатарського народу розсекречені документи НКВС СРСР, які стосуються депортації кримських татар у 1944 році. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Андрій Смирнов.

https://www.president.gov.ua/news/ofis-prezidenta-peredav-medzhlisu-rozsekrecheni-dokumenti-pr-58157

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів зустріч з головним зовнішньополітичним радником Президента Литовської Республіки Астою Скайсгірітє.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-zustrivsya-z-golovnim-z-58161

«Саме ви завжди були драйвером змін у незалежній Україні, починаючи зі студентської Революції на граніті, яка стала фундаментом для народження незалежності, і закінчуючи Революцією Гідності. Тому для держави життєво важливо, щоб ви бачили своє майбутнє саме в Україні», – сказав Президент, звертаючись до студентів КНУ ім. Тараса Шевченка.

https://www.president.gov.ua/news/studenti-zavzhdi-buli-drajverom-zmin-u-nezalezhnij-ukrayini-58165

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.